HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Seara de sâmbătă s-a împărţit între principalii jucători: PRO TV, ANTENA 1 şi KANAL D! Cât a obţinut show-ul transformărilor?

AUDIENŢE TV: Seara de sâmbătă s-a împărţit între principalii jucători: PRO TV, ANTENA 1 şi KANAL D! Cât a obţinut show-ul transformărilor?

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate de principalii concurenţi de pe piaţă, sâmbătă seara, 18 martie, atunci când a fost difuzat show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA.

 

Aşadar, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienţa cu filmul artistic „Terminator: Genisys” , care potrivit cifrelor furnizat de Kantar Media a obţinut o audienţă medie de 9.2% rating şi 23.6% share (20:30-23:00), în timp ce Antena 1 cu TE CUNOSC DE UNDEVA s-a clasat pe locul secund cu 6.3% rating şi 16.5% share (20:00-23:15).

Kanal D cu Gala BRAVO AI STIL, s-a clasat pe locul 3 cu o medie de 2.7% rating şi 7% share (20:00-23:00).

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns