HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: TE CUNOSC DE UNDEVA, audienţe mai mari, dar locul 2 în topul final! Iată cât a înregistrat PRO TV cu filmul Mecanicul!

AUDIENŢE TV: TE CUNOSC DE UNDEVA, audienţe mai mari, dar locul 2 în topul final! Iată cât a înregistrat PRO TV cu filmul Mecanicul!

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate de principalii concurenţi de pe piaţă, sâmbătă seara, 25 martie, atunci când a fost difuzat show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA.

Aşadar, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienţa cu filmul artistic „Mecanicul” , care potrivit cifrelor furnizat de Kantar Media a obţinut o audienţă medie de 12.5% rating şi 31.5% share (20:30-22:30), în timp ce Antena 1 cu TE CUNOSC DE UNDEVA s-a clasat pe locul secund cu 7% rating şi 19.5% share (20:00-23:00).

Show-ul transformărilor de la Antena 1 a înregistrat cifre mai mari faţă de ediţia din 18 martie, atunci când a obţinut 6.3% rating şi 16.5% share.

 

Emisiunea a fost câştigată de Alex Vasilache care s-a transformat în cântăreaţă Missy Elliott.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns