HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: A treia ediţie VOCEA ROMÂNIEI, lider de audienţă pe toate categoriile de public! 1,4 milioane de telespectatori în fiecare minut!

AUDIENŢE TV: A treia ediţie VOCEA ROMÂNIEI, lider de audienţă pe toate categoriile de public! 1,4 milioane de telespectatori în fiecare minut!

Tudor, Smiley, Lori și Despot au continuat vineri căutarea celei mai bune voci din sezonul șapte Vocea României, s-au luptat pentru concurenţi, dar s-au și distrat și au reușit să aducă în echipele lor noi posesori de talent extrem de carismatici și cu un potențial vocal uriaș. Pavel Bartoș a adus distracția în culise și a fost în permanență alături de susținători și de participanți, ajutându-i de fiecare dată pe cei din urmă să urce pe scenă încrezători și cu zâmbetul pe buze.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:39, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

A treia ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.2 puncte de rating și 28.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 5.6 puncte de rating și 17.6% share.

 

Voci formidabile, reacții fabuloase și un spectacol incendiar

Încă opt concurenți au reușit vineri să impresioneze, să întoarcă scaunele antrenorilor și să meargă mai departe în competiție. Aceștia au făcut un show memorabilpe scenă, s-au transpus complet în melodiile pe care le-au cântat și i-au încântat pe toți cei prezenți în sală. Despot a început încrezător a treia rundă de audiții pe nevăzute și a declarat despre relațiile cu colegii săi: ”Îmi place pe scaunul de antrenor și chiar mă înțeleg foarte bine cu toți antrenorii.”. ”Ne încurcă rău băiatul ăsta nou, ne cam face pe toți. Vrăjitor Despot… Dar eu sunt pregătit să câștig următorul trofeu Vocea României.”, a spus Smiley, iar Tudor a completat: ”Interesant Despot. Când își dorește un concurent, îi zice două vorbe, l-a băgat în ceață și după tace mâlc. Smiley e the guy next door. Când te ajută, când te încurcă. Loredana e pe sentimente ”. ”Smiley văd că se dă bine pe lângă Chirilă și mă întreb dacă nu cumva era mai bine pentru el să se îndrepte spre Adrian. Eu îmi văd de treaba mea și caut voci speciale.”, a spus Lori despre colegii ei.

 

Tudor a adus vineri în echipa sa doi concurenți extraordinari: Amedeo Chiriac și Lidia Isac. Amedeo a cântat plin de sensibilitate și emoție melodia Sandcastles și i-a cucerit pe antrenori cu vocea lui caldă, reușind să pornească un duel muzical între Tudor și Lori. Lidia a intereptat perfect piesa When We Were Young, i-a cucerit pe toți și a declarat că s-a îndrăgostit de antrenorul în echipa căruia a ales să meargă.

 

Smiley a reușit aseară să-i aducă în echipa sa pe Marius Stoica și pe Olga Roman. Marius a cântat piesa Soulstorm, a dansat pe scenă și a transmis foarte multă energie, reușind să le inducă o stare foarte bună antrenorilor. Olga a interpretat fabulos piesa When The Music Dies, iar cele patru scaune s-au întors în ultima clipă, dându-i foarte mari emoții concurentei.

 

Echipa Lori s-a îmbogățit aseară cu două voci puternice: Ioan Mihail Tirică și Amalia Uruc. Ioan s-a dezlănțuit pe scenă, a demonstrat că este un muzician desăvârșit, a cântat piesa Use Somebody și a reușit să impresioneze antrenorii cu calitățile sale vocale remarcabile. Amalia a interpretat melodia Seven nation army, a avut atitudine, s-a bucurat de fiecare clipă și le-a transmis tuturor acest lucru.

 

Și Despot a reușit vineri să aducă tot doi concurenți în echipa sa: Andrada Crețu și Răzvan Mărcuci. Vocea Andradei a sunat formidabil când a cântat piesa What a man, iar Răzvan a reușit să impresioneze atât cu vocea sa, cât și cu interpretarea melodiei Chandelier la chitară. Cei doi au primit foarte multe laude din partea antrenorilor și felicitări pentru alegerile muzicale făcute.

 

Antrenorii și-au împărțit vocile frățește în cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute, câte două pentru fiecare echipă. Vinerea viitoare, de la 20:30, noi concurenți vor demonstra că doar vocea contează, numai la PRO TV!

 

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns