HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Visuri la Cheie, lider şi 2 milioane de telespectatori în fiecare minut! Cine a fost pe locul secund?

AUDIENŢE TV: Visuri la Cheie, lider şi 2 milioane de telespectatori în fiecare minut! Cine a fost pe locul secund?

Prev1 of 2

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13.9 puncte de rating și 33.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 cu show-ul lui Bendeac, care a obţinut 6.6 puncte de rating și 15.8% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:31, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:12, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.9 milioane de români.

 

O casă construită de la zero și un vis împlinit

Carmen Nițu a avut o viață grea, a rămas fără mamă când avea 13 ani și fără tată la 19 ani. De atunci, a avut grijă de cei doi frați minori și de gospodărie, renunțând la dorințele ei și la studii.

Câțiva ani mai târziu, l-a cunoscut pe Cătălin, s-au căsătorit și au împreună doi băieți extraordinari, Alexandru și Denis, însă fericirea și liniștea lor nu a durat foarte mult. Cu trei ani în urmă, Carmen a suferit un accident vascular cerebral hemoragic, a stat trei săptămâni în comă și a rămas cu sechele: paralizie pe partea stângă a corpului. Progresele pe care le face sunt foarte mici, iar fiul cel mare, Alexandru, are grijă de mama sa în fiecare zi, după ce vine de la școală. Viața familiei Nițu este extrem de grea, veniturile sunt foarte mici, iar visul de a avea o casă cu toate cele necesare părea imposibil de realizat.

 

Ziua în care echipa Visuri la cheie a ajuns la poarta celor patru a fost de neuitat pentru ei. Cu greu au putut să creadă că în numai câteva săptămâni cea mai mare dorință a lor avea să devină realitate, iar destinul să li se schimbe. Alina, Adela, Omid și Dragoș, împreună cu familia, au făcut inspecția casei și au decis în cele din urmă să o demoleze și să construiască una nouă, suficient de spațioasă și aerisită pentru cei patru membri.

Pentru a putea realiza acest vis, Carmen, Cătălin, Alexandru și Denis au plecat în vacanță. Au avut la dispoziție 15 minute să își pregătească bagajele și au pornit spre mare, unde au fost cuceriți de peisaj, s-au plimbat, cei mici au înotat și au mers la echitație, iar Carmen a fost răsfățată la un salon de înfrumusețare. În vacanță, Dragoș Bucur le-a făcut și el o surpriză celor patru și au mers împreună la Academia Hagi, unde au asistat la un antrenament, s-au întâlnit cu marele fotbalist Gică Hagi și au primit cadouri de la el. A fost un moment extrem de emoționant, Cătălin a rămas fără cuvinte, s-au bucurat de această zi și, cu siguranță, nu o vor uita.

dragos-bucur

Între timp, la Măgurele începuse demolarea! Constructorii, voluntarii și echipa Visuri la cheie au distrus locuința veche pentru a putea construi un vis frumos pentru familia Nițu, dar au decis să salveze ce au putut din casă și să le dea altor oameni care au nevoie. Toate amintirile mai puțin plăcute din trecut au dispărut odată cu casa veche.

Proiectul casei a reprezentat o adevărată provocare pentru Alina Vîlcu, deoarece a fost nevoită să găsească cele mai bune soluții ținând cont de câteva criterii care, la prima vedere, păreau imposibil de armonizat. Alina a creat un monovolum, simplu, cu suprafețe mari vitrate care dau către spate și față. Fațada principală a tratat-o ca pe un fronton care ocupă toată lățimea terenului, pentru a păcăli sentimentul de îngustime și a da amploare și importanță casei.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns