HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: Visuri la Cheie, lider pe toate segmentele de public. Pe ce loc s-a clasat Antena 1?

AUDIENTE TV: Visuri la Cheie, lider pe toate segmentele de public. Pe ce loc s-a clasat Antena 1?

Prev1 of 2

În lume există oameni care-și riscă viețile pentru a le salva pe cele ale semenilor lor. Sunt oameni curajoși, dar la fel de vulnerabili ca toți ceilalți. Oamenii aceștia au acasă o familie pentru care sunt responsabili și care îi așteaptă să se întoarcă din misiuni. Miercuri, echipa Visuri la cheie a mers în localitatea Fetești pentru a ajuta familia unui erou.

 

Cifre de audienta

Cea de-a șasea ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.6 puncte de rating și 29.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a difuzat emisiunea In puii mei si serialul Baieti de oras,  care a obţinut 6.5 puncte de rating și 16.8% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:32, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:13, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.5 milioane de români.

 

Un vis împlinit și un nou început pentru familia Boitan

Viața a fost dură cu familia Boitan. Până în 2013 Gabriel, Mariana și cei doi copii ai lor, Andrei și Valentina, trăiau fericiți și își făceau planuri de viitor. Gabriel, plutonier în echipa ISU Fetești, era un familist convins și împreună cu soția sa făcea totul, își iubea copiii mai presus de orice, dar, din păcate, în urma unui accident avut în timpul unei acțiuni de salvare, bărbatul și-a pierdut viața.

De când și-a pierdut tatăl, Andrei s-a interiorizat, nu comunică și îi este foarte greu să accepte că părintele lui nu mai este, însă își dorește să devină pompier, să urmeze cariera tatălui său.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuarea pe urmatoarea pagina!

echipa-visuri-la-cheie-si-andrei-boitan

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns