HomeAUDIENȚE TVAnalizeRECORD: PRO TV a obţinut cea mai mare cotă de piaţa cu premiera emisiunii VISURI LA CHEIE! Cifre şi foto, aici!

RECORD: PRO TV a obţinut cea mai mare cotă de piaţa cu premiera emisiunii VISURI LA CHEIE! Cifre şi foto, aici!

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: Cea mai mare dorință a familiei Anton a devenit realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie! În numai două săptămâni, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu au reușit să transforme o casă distrusă într-o locuință de vis și să le schimbe destinul unor oameni cu care viața a fost dură.

Prima ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13 puncte de rating și un share record de 34.2% pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut 5 puncte de rating și 13.2% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30-22:31, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:00, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.5 milioane de români.

 

Tradiția și modernul s-au împletit pentru împlinirea visului familiei Anton

Cristina, Bogdan și băiețelul lor, Vlăduț, trăiesc în localitatea Călinești, județul Argeș. Cei trei au fost greu încercați de viață, iar momentul de cumpănă l-a reprezentat accidentul bărbatului, atunci când, lucrând la renovarea casei, a căzut de pe acoperiș și a rămas imobilizat în scaun cu rotile. Cu toate că traiul lor s-a îngreunat considerabil, cei doi nu au renunțat nicio clipă la visul lor, acela de a avea o locuință complet utilată și de a-i oferi celui mic un viitor frumos, lipsit de griji.

 

Dragos Bucur

Dragos Bucur

Sursa cifre: Kantar Media

Follow up pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns