HomeAUDIENȚE TVAnalizeVOCEA ROMANIEI, lider de audienta. Echipele antrenorilor sunt complete! Urmează etapa duelurilor!

VOCEA ROMANIEI, lider de audienta. Echipele antrenorilor sunt complete! Urmează etapa duelurilor!

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: A șaptea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 12.8 puncte de rating și 33% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 7.7 puncte de rating și 19.7% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.5 milioane de români.

 

Concurenți cu voci formidabile au luptat în ultima rundă de audiții pe nevăzute

Cea de-a șaptea ediție Vocea României a adus confruntarea concurenților pentru ultimele opt locuri și lupta incredibilă a antrenorilor pentru vocile care i-au impresionat. Atmosfera a fost extraordinară, emoțiile au fost depășite de încredere și bucurie, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga și-au completat echipele cu cele mai bune voci ale acestui sezon și sunt gata de etapa următoare a competiției. Pavel Bartoș a fost într-o formă de zile mari și a adus distracția din culise în casele telespectatorilor.

Vlad Constantin face parte din lotul național de karate, dar și-a dorit să încerce ceva nou, așa că și-a transferat toată pasiunea către muzică. A cântat în ultima rundă de audiții pe nevăzute melodia Whole lotta love, iar Loredana a fost convinsă rapid de calitățile lui vocale și s-a întors pentru a-l lua în echipa ei. ”Ce bine-mi pare! Vocea ta e fenomenală, incredibilă, atinge stelele. Mă șochează cu câtă ușurință poți să atingi niște note amețitoare.”, a spus Lori.

vlad-constantin

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuare pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns