HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: Primii nouă concurenți au trecut de confruntări și merg în etapa următoare la Vocea României. Show-ul, lider pe toate segementele de public!

AUDIENTE TV: Primii nouă concurenți au trecut de confruntări și merg în etapa următoare la Vocea României. Show-ul, lider pe toate segementele de public!

Prev1 of 2

Concurenți determinați, cu voci senzuale sau puternice au urcat în ringul de la Vocea României și au luptat vineri seară pentru un loc în etapa următoare a competiției. Prima rundă de confruntări a fost plină de reacții extraordinare, comentarii savuroase, voci incredibile, emoții, decizii neașteptate și foarte multă distracție.

 

Cifre de audienta

Cea de-a opta ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.7 puncte de rating și 28.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.9 puncte de rating și 21% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:30, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.1 milioane de români.

 

Duete fabuloase, emoții și decizii neașteptate

Confruntările de la Vocea României au debutat vineri seară în forță! Antrenorii și-au pregătit concurenții pentru lupta din ring și le-au ales melodii care să le pună vocile în valoare și să creeze duete memorabile. Tudor, Loredana, Smiley și Moga i-au ales pe cei cu care vor merge mai departe în competiție, însă au fost nevoiți să renunțe la câteva voci foarte bune. Doi concurenți au fost salvați în prima ediție a confruntărilor de către Smiley și Tudor și continuă lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Seara a fost deschisă de Corina Cuniuc și Ioana Ignat din echipa Moga, care au adus primul duet din etapa confruntărilor. Concurentele au cântat melodia Take me to church, vocile lor s-au completat perfect, iar Marius a fost mândru de performanța lor, însă la final a trebuit să decidă: ”Per total v-ați demonstrat vocea și v-ați demonstrat timbrele, inventivitatea voastră când vine vorba de show. Eu sunt super fericit că ați reușit să duceți piesa vocal, așa cum ar fi trebuit, până la capăt și sunt mândru de voi. O să merg mai departe cu Ioana.”. Ioana Ignat merge mai departe la Vocea României în echipa Moga, iar Corina Cuniuc, cu toate că mai avea o șansă de a fi salvată de un alt antrenor, a decis să se oprească aici și a părăsit competiția.

ioana-ignat-corina-cuniuc

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuarea pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns