HomeAUDIENȚE TVAnalizePRO TV a fost lider cu Vocea României. Ce audienţă a înregistrat X Factor la Antena 1?

PRO TV a fost lider cu Vocea României. Ce audienţă a înregistrat X Factor la Antena 1?

Prima ediție a sezonului șase Vocea României s-a clasat pe primul loc în rândul audientelor, în timp ce X Factor la Antena 1 s-a clasat pe locul secund. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:26 – 23:07, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22:27,  peste 2.1 milioane de români se uitau la PRO TV.

 

PRO TV, lider de audienta pe toate segmentele de public

Prima ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.1 puncte de rating și 34.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât ANTENA 1 care a obţinut 5.5 puncte de rating și 17% share.

PRO TV – 11.1% RATING SI 34.2% SHARE

ANTENA 1 – 5.5% RATING SI 17% SHARE

 

JURIUL X FACTOR

JURIUL X FACTOR

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Foto Credit: PRO TV/ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns