HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: În ziua de Crăciun, Happy Channel a fost lider de audiență pe nișa dedicată femeilor

AUDIENTE TV: În ziua de Crăciun, Happy Channel a fost lider de audiență pe nișa dedicată femeilor

Pe 25 decembrie, Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor un program de sărbătoare, cu filme magice de Crăciun, care au adunat toată familia în faţa micului ecran.

AProgramul special difuzat în ziua de Crăciun a propulsat Happy Channel în topul audiențelor pe nișa dedicată femeilor, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban, după cum urmează:

 

  • De-a lungul întregii zile, Happy Channel s-a clasat pe locul 1 cu 5 puncte de rating și 1.9% share, fiind urmat de Acasa TV cu 0.3 puncte de rating și 1.1% share.

 

  • În Prime Time, de la 19:00 – 23:00, Happy Channel s-a poziționat pe locul 1 cu 6% puncte de rating și 1.5% share, în timp ce Acasa TV a ocupat doar locul 4 cu 0.2 puncte de rating și 0.6% share.

 

  • În Day Time, de la 10:00 – 16:00, Happy Channel a atins 4 puncte de rating și 1.3% share, ocupând de asemenea prima poziție în top.

 

  • În Late Fringe, de la 23:00 – 02:00, Happy Channel s-a situat iarăși pe primul loc, obținând 8 puncte de rating și 3.3% share, fiind urmat de Acasa TV cu 0.6 puncte de rating și 2.3 % share.

 

  • Happy Channel a obținut locul 1 pe nișa dedicată femeilor și locul 4 în Top All Channels în timpul programelor de dimineață, difuzate de la 06:00 – 10:00, cu 4 puncte de rating și 3.8% share.

 

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Target: Femei 18-49 Urban

 

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

AUDIENŢE TV & FOTO: Nea Marin de Crăciun a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public! Cum arată situaţia în cazul PRO TV? 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns