HomeMAGAZINEvenimenteAudiofly, sambata in Studio Martin

Audiofly, sambata in Studio Martin

Nu cred ca un circ este cel mai potrivit loc pentru a-ti petrece sambata, cel putin pentru majoritatea dintre noi…. poate doar daca ai 10 ani!

Dar ce se intampla cand este vorba de Flying Circus, o serie de party-uri cu review-uri excelente puse la cale de de Audiofly? Ba, mai mult decat atat, toata actiunea dansanta si dansabila se va produce sub acoperisul proaspat renovat al Studio Martin?

E clar, facem circ sambata pe 3 noiembrie!

Daca inca n-ai auzit de Audiofly te punem noi la curent: Anthony si Luca s-au cunoscut acum exact 10 ani si au stat in obscuritate pana cand celebrul rezident DC1 0 Clive Henry i-a pus pe Audiofly la treaba pentru label-ul Low Pressing. EP-ul Release Yourself a fost practic cheia portii recunoasterii valorii lor: rezidenta la Space Ibiza si release-uri la Get Physical, Mood Music sau Renaissance.

Impreuna cu Ali Nasser (Supernature), Audiofly revin in Bucuresti cu conceptul Flying Circus cu care au impresionat deja WMC Miami sau Sonar Barcelona

Ali Nasser provine dintr-un mediu in care muzica electronica este nu doar o pasiune ci un stil de viata. Cariera lui de DJing si productie a inflorit in ultima vreme, cu release-uri la Derivat, Supernature sau Pleasure Zone.

Asadar, avem toate motivele pentru inca o noapte de circ electronic de calitate in caminul nostru din fiecare weekend: Studio Martin

Preturi la intrare: 20 ron inainte de 01:00 / 40 ron dupa ora 01:00
Rezervari: 0733 MARTIN / 0722 399 288.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns