HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAurora Liiceanu şi Dorel Vişan vorbesc despre stres la De la A la infinit

Aurora Liiceanu şi Dorel Vişan vorbesc despre stres la De la A la infinit

Smaranda Vornicu începe emisiunea de sâmbătă, 9 noiembrie, mai târziu – de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

Din această săptămână, Smaranda Vornicu îşi aşteaptă telespectatorii, în aceeaşi elegantă ambianţă a Palatului Ştirbey, cu o oră mai târziu decât până acum. Emisiunea De la A la infinit începe la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD, precum şi online, pe TVR+, dar programul, concentrat la două ore, îşi păstrează dinamismul şi rubricile consacrate.

Tema ediţiei din 9 noiembrie este „stresul”, iar Smaranda Vornicu şi-a ales cel mai potrivit partener de discuţie în acest sens: Aurora Liiceanu, doctor în pshihologie şi autoarea mai multor lucrări şi cărţi în acest domeniu. Actorul şi poetul Dorel Vişan participă şi el la discuţie, aducându-şi propriile consideraţii asupra acestui subiect.

Frecvenţa crescută din ultima perioadă a cutremurelor din ţara noastră contribuie, cu siguranţă, la stresul zilnic al românilor. Smaranda Vornicu i-a invitat în emisiunea de sâmbătă pe Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului şi pe căpitanul Cristian Tarbu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Cei doi invitaţi vorbesc deschis despre cutremure şi dau sfaturi utile, care pot salva vieţi în cazul producerii unui astfel de fenomen major.

Între momentele speciale ale ediţiei din 9 noiembrie, telespectatorii De la A la infinit pătrund în tainele Qigong, un sistem chinezesc antic de cultivare a sănătăţii, vitalităţii şi longevităţii, cât şi de evoluţie spirituală. Şi, pentru că după o săptămână de stres e nevoie şi de relaxare, românii se vor bucura de întâlnirea cu muzica Oanei Sârbu şi a lui Aurel Moldoveanu, precum şi de un moment de dans sportiv.

La rubrica „Istorii contemporane”, realizată de Irina Luca, psihoterapeutul Mihai Albu ne vorbeşte despre reiki şi art therapy. Iar consilierul de time management Andrei Roşu explică, în interviul acordat Ancăi Sârbu pentru rubrica „EconOM”, ce înseamnă noţiunea de time management şi cum putem să ne organizăm timpul pentru a reuşi sa facem tot ce ne dorim, fără a mai fi stresaţi. Grigore Leşe ne va delecta şi în această ediţie cu pastila de tradiţii românesti de sezon, iar Eda Marcus a încercat să afle, pentru rubrica „Tendinţe”, cum reacţionează femeile la stres…

Desene animate, alte imagini savuroase din arhiva TVR, rubrici de modă şi frumuseţe, muzică românească, arhitectură, agenda culturală, tradiţii româneşti de sezon, invitaţi îndrăgiţi de public se regăsesc în fiecare sâmbătă în emisiunea de la TVR 1 a Smarandei Vornicu. Fiica celebrului realizator de televiziune al TVR reia, după mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR. Din 12 octombrie, sâmbăta, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns