Connect with us

Emisiuni

AVAMPREMIERA Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea unui erou

Published

on

Cea de a doua ediție Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea de viață a lui Mădălin Geabelea, un copil de doar 11 ani, erou al așezării rurale în care locuiește.

 

Miercuri seară, începând cu ora 20:30 la PRO TV, Dragoș Bucur și echipa sa formată din Adela, Alina și Andrei ajung în județul Olt, în apropiere de Slatina. Povestea de viață care va fi prezentată în cea mai nouă ediție Visuri la Cheie este extrem de impresionantă. Ajutat de tatăl său, Mădălin a salvat în luna mai a acestui an un copil căzut într-un puț lăsat descoperit. Fără să stea pe gânduri, el s-a băgat să scoată copilul de doar 3 ani captiv în fântână. Dragos Bucur visuri la cheie

Povestea lui Mădălin a făcut rapid înconjurul României. Pe cât de impresionantă povestea de viață a copilului, pe atât de dezolantă gospodăria familiei Geabelea. Acoperișul construit de tatăl lui Mădălin prin care ploaia șiroia puternic în interior, chirpiciul de pe jos mereu umed în zilele friguroase de iarnă sau lipsa apei curente sunt doar câteva dintre aspectele mai puțin fericite ale poveștii. Însă, mai presus de toate, omenia și curajul de care dau dovadă membrii familiei Geabelea sunt lucrurile cele mai de preț.

„Echipa Visuri la Cheie ajunge în această săptămână la o familie mândră. O familie de români adevărați, care ar sări oricând în ajutorul semenilor. Oameni simpli, care nu pun preț pe lucrurile materiale. Am fost primiți cu extrem de multă căldură de această familie, de parcă eram prieteni de-o viață. Ăsta e spiritul de român adevărat, oameni care fac bine, dar cu care, din păcate, soarta nu a fost prea generoasă. Povestea lor de viață li s-a schimbat în câteva zile, lucru posibil doar credinței în oameni”, a declarat Dragoș Bucur.

Solidaritatea umană și dorința de a returna binele făcut de Mădălin vecinului pe care l-a salvat vor mobiliza întreaga suflare a satului. Ediția din 5 noiembrie va fi presărată cu emoții sincere ale unei familii de români adevărați, de oameni care au pus întotdeauna pe primul loc semenii. Oameni cu suflet mare, pentru care lipsurile sunt prea puțin relevante. Echipa Visuri la Cheie - Dragos, Adela, Alina si Andrei

Visuri la Cheie este singura emisiune din România care are puterea de a schimba destine, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Foto Credit: PRO TV

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Show-ul Vorbește Lumea de la PRO TV a pregătit un super concurs cu premii de milioane

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vorbește lumea că de luni, 26 martie, Adela și Cove au pregătit un super concurs pentru telespectatori cu premii de milioane!

Printre subiectele incitante, invitați speciali și doza de bună dispoziție, telespectatorii vor avea parte și de o mulțime de premii interesante, în fiecare ediție Vorbește lumea, începând de luni și până pe 6 aprilie.

Mecanismul este unul foarte simplu! Pentru a intra în concurs telespectatorii trebuie să dea SMS la 1883 (număr cu tarif normal – 0.06 eurocenți) cu mesajul „CÂȘTIGI ȘI PUNCT”, să urmărească emisiunea și să răspundă la telefon când vor fi sunați. În fiecare zi, Adela și Cove vor alege trei numere de telefon și vor suna telespectatorii în direct! Trei pași simpli pentru trei premii de milioane oferite în fiecare zi: laptopuri, smart TV, electrocasnice, smartphone-uri, sisteme audio și multe alte premii supriză.

Odată intrați în direct prin telefon cu Adela și Cove, telespectatorii trebuie să aleagă un număr de la 1 la 15, de pe panoul aflat în platou, în spatele cărora se afla ascund premiile de milioane,  pentru a afla ce au câștigat!

Telespectatorii sunt invitați să intre în joc cu Adela și Cove și să câștige cele mai tari premii în prag de sărbătoare!

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Jurata ”The Four – Cei 4” Antonia, despre cum împacă programul încărcat cu viața de familie

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Antonia, unul dintre cei patru jurați The Four Cei 4, mărturisește că are ajutoare de nădejde pe care se poate baza în perioadele în care programul său este foarte încărcat. 

Începând cu 31 martie, de la ora 20.00, Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt jurații ”The Four – Cei 4” care vor decide care challengeri merită sau nu să provoace la duel pe unul dintre cei 4 ocupanți ai scaunelor. Pe lângă emoțiile intense din platou, artista mărturisește că trebuie să facă față și provocărilor din viața de zi cu zi. ”Programul este încărcat, cu filmările pentru emisiune, ședințe foto și alte proiecte pe care le aveam deja stabilite”, spune Antonia, care are însă în jurul său o mulțime de ajutoare de nădejde.

”Le mulțumesc pentru ajutor lui Alex și părinților noștri, când amândoi suntem ocupați, ne ajută ai noștri să stea cu Dominic și Akim”, povestește jurata ”The Four – Cei 4”.

Încă din prima ediție a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Doi soți din Constanța au făcut istorie, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: Au pierdut 60.000 de lei, în câteva minute

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Soții Alexandra și Cozmin Panait, din Constanța, au câștigat cu greu 500 de lei, aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Deși au început show-ul cu dreptul și, pe parcursul emisiunii, au ghicit vârsta exactă a trei persoane, asta n-a fost suficient pentru ca ei să plece acasă cu mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc.

În prima etapă a show-ului, Alexandra și Cozmin au ghicit vârsta exactă a Cătălinei (26 de ani), actor și model, și pe a Adinei Halas (37 de ani) realizator de radio și tv. Dar au pierdut sume mari de bani, din cauză că au estimat greșit câți ani are Iulian (49 de ani), vânzător la un show-room de mobilă, Mihai (41 de ani), antrenor de fitness și fost Mister România, și Janina (34 de ani), din Hunedoara, care i-a uimit pe toți cei prezenți cu lungimea părului său. Janina are părul până la călcâie și spune că îl lasă să crească de la vârsta de 20 de ani.

Intuiția și spiritul de observație le-au jucat feste Alexandrei și lui Cozmin Panait atunci când a venit timpul să spună câți ani are Ștefan (35 de ani), artist plastic. Căci i-au greșit vârsta cu 12 ani și au pierdut astfel, dintr-un singur foc, nu mai puțin de 60.000 de lei!

Din fericire, cei doi concurenți au reușit să păstreze până la finalul jocului cei 500 de lei cu care au intrat în etapa finală. Și asta pentru că au ghicit din prima încercare vârsta cunoscutului om de radio Vlad Craioveanu (40 de ani).

Ne-a încurcat domnul tatuat (n.n. Ștefan, artistul plastic, în vârstă de 35 de ani). Soția a spus că o să facem istorie și uite că am făcut…”, au spus, la finalul jocului, cei doi soți, referindu-se la suma de 60.000 de lei pe care au pierdut-o în doar câteva minute.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending