HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAVAMPREMIERA Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea unui erou

AVAMPREMIERA Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea unui erou

Cea de a doua ediție Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea de viață a lui Mădălin Geabelea, un copil de doar 11 ani, erou al așezării rurale în care locuiește.

 

Miercuri seară, începând cu ora 20:30 la PRO TV, Dragoș Bucur și echipa sa formată din Adela, Alina și Andrei ajung în județul Olt, în apropiere de Slatina. Povestea de viață care va fi prezentată în cea mai nouă ediție Visuri la Cheie este extrem de impresionantă. Ajutat de tatăl său, Mădălin a salvat în luna mai a acestui an un copil căzut într-un puț lăsat descoperit. Fără să stea pe gânduri, el s-a băgat să scoată copilul de doar 3 ani captiv în fântână. Dragos Bucur visuri la cheie

Povestea lui Mădălin a făcut rapid înconjurul României. Pe cât de impresionantă povestea de viață a copilului, pe atât de dezolantă gospodăria familiei Geabelea. Acoperișul construit de tatăl lui Mădălin prin care ploaia șiroia puternic în interior, chirpiciul de pe jos mereu umed în zilele friguroase de iarnă sau lipsa apei curente sunt doar câteva dintre aspectele mai puțin fericite ale poveștii. Însă, mai presus de toate, omenia și curajul de care dau dovadă membrii familiei Geabelea sunt lucrurile cele mai de preț.

„Echipa Visuri la Cheie ajunge în această săptămână la o familie mândră. O familie de români adevărați, care ar sări oricând în ajutorul semenilor. Oameni simpli, care nu pun preț pe lucrurile materiale. Am fost primiți cu extrem de multă căldură de această familie, de parcă eram prieteni de-o viață. Ăsta e spiritul de român adevărat, oameni care fac bine, dar cu care, din păcate, soarta nu a fost prea generoasă. Povestea lor de viață li s-a schimbat în câteva zile, lucru posibil doar credinței în oameni”, a declarat Dragoș Bucur.

Solidaritatea umană și dorința de a returna binele făcut de Mădălin vecinului pe care l-a salvat vor mobiliza întreaga suflare a satului. Ediția din 5 noiembrie va fi presărată cu emoții sincere ale unei familii de români adevărați, de oameni care au pus întotdeauna pe primul loc semenii. Oameni cu suflet mare, pentru care lipsurile sunt prea puțin relevante. Echipa Visuri la Cheie - Dragos, Adela, Alina si Andrei

Visuri la Cheie este singura emisiune din România care are puterea de a schimba destine, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns