HomeTELEVIZIUNESportAvantaj United! Real Madrid – Man. United 1-1! Spectacol total pe Santiago Bernabeu

Avantaj United! Real Madrid – Man. United 1-1! Spectacol total pe Santiago Bernabeu

Douăzeci de minute. Atât a durat forcingul de start al Realului, concretizat printr-o bară a lui Coentrao, după un şut deviat uşor de David De Gea (6) şi alte şapte şuturi trimise spre poarta spaniolului. Însă cei care au dat lovitura au fost oaspeţii. La prima fază periculoasă la poarta lui Lopez, „diavolii” au înscris şi i-au amuţit pe cei 70.000 de fani ai Realului din tribunele lui ” Santiago Bernabeu”. Rămas nemarcat la primul corner al englezilor, Welbeck s-a înălţat de lângă un Ramos visător şi a trimis în plasa porţii madrilene (20).

Van Persie a ratat golul victoriei

Însă bucuria lui United nu a durat decât zece minute. Omul care înscrie mereu împotriva fostei echipe (a marcat de două ori împotriva lui Sporting atunci când juca la Manchester) a readus speranţa pe „Bernabeu”. Cu o lovitură perfectă de cap de lângă un Evra care l-a privit cu admiraţie, Cristiano Ronaldo, cel care a şutat de şapte ori la poartă în prima repriză, exact cât toţi jucătorii lui Manchester United, a „aprins meciul”. A fost al şaptelea gol reuşit cu capul de portughez în Liga Campionilor, la o singură reuşită de recordul absolut al lui Didier Drogba.
Ferguson a sunat retragerea în repriza secundă, apelând chiar la o retragere în banda dreaptă a lui Rooney, însă „diavolii” au rămas periculoşi pe contraatac. Mărturie stau şi cele două ocazii uriaşe despărtiţe de doar zece secunde ale lui van Persie, care a lovit bara şi apoi a reluat telefonat de lângă Xabi Alonso, permiţându-i mijlocaşului să respingă de pe linia porţii (72). În schimb, Mourinho, aflat la cel mai important meci din acest sezon, nu a replicat decât printr-un schimb permanent între Di Maria şi Ronaldo. Şi câteva şuturi în forţă ale lui Ozil şi ale celor două extreme, reţinute cu siguranţă de un De Gea care a făcut cel mai bun meci al său de când a sosit la United, cu opt parade salutare. Iar returul de pe 5 martie se anunţă unul incendiar!

28 de şuturi la poartă a expediat Realul aseară, 14 ajungând pe spaţiul porţii lui De Gea.

93 la sută este procentajul paselor reuşite de Mesut Ozil aseară (57 reuşite din 60 încercate)

Când Ryan Giggs a debutat la Manchester United (1990), Raphael Varane nici măcar nu era născut, iar părinţii săi nu se cunoscuseră

ProSport

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns