HomeALL MEDIAAylin Cadir a cantat la petrecerea privata a filmului Ghost Rider

Aylin Cadir a cantat la petrecerea privata a filmului Ghost Rider

Reputatia concertelor de jazz sustinute din Aylin Cadir a crescut simtitor printre organizatorii de evenimente.  In weekendul care tocmai a trecut, talentata actrita a sustinut un recital absolut interesant la petrecerea privata data in cinstea filmului care l-a adus pe Nicolas Cage in Romania, Ghost Rider.

Petrecerea a avut loc duminica, intr-unul dintre localurile exclusiviste din capitala, iar la eveniment si-au facut aparitia atat echipa de productie care a lucrat la realizarea filmului cat si o parte din actorii care au dat viata personajelor din film.

“ Invitatia a fost una care m-a onorat, iar la eveniment au fost prezenti aproape toti cei care au lucrat la realizarea acestui film, regizori, actori, stilisti, etc. Repertoriul meu a fost compus preponderent din piese in limba romana, pentru a le arata invitatilor de peste ocean cum suna muzica romaneasca!” a declarat Aylin Cadir.

Cei prezenti la eveniment si-au delectat auzul cu piesele cantate de catre Aylin Cadir, care de aproximativ 2 luni s-a apucat de cantat Jazz, iar biletele la spectacolele ei “In The Mood for Jazz” se vand ca painea calda.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns