HomeTELEVIZIUNEEmisiuniAylin Cadir nu ratează nici un bairam

Aylin Cadir nu ratează nici un bairam

Miruna, prezentatoarea emisiunii “Jurnal pentru copii”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 09:30, la Digi24,  a reuşit să afle de la  Aylin Cadir cum îmbină muzica şi… bairamul.

Cântăreaţa, care a copilărit în Dobrogea, într-un sat de turci, îşi aminteşte cu nostalgie de copilăria din curtea bunicii, de la care a învăţat să culeagă mure şi flori pe care să şi le pună în păr.

Copil fiind, Aylin mergea des la bairam, obicei pe care îl păstrează şi acum. “Bairam în română are sensul de petrecere, dar în limba turcă înseamnă o sărbătoare religioasă care are loc de două ori pe an. Se adunau copiii dimineaţa la moschee şi asteaptau să termine bărbaţii rugăciunea şi plecam prin sat să colindăm, ne duceam cu sacoşele şi până pe la prânz se aduna fiecare la casa lui şi începea să mănânce dulciurile din pungă.”

Mai multe detalii despre retetele secrete ale lui Aylin de chiftele şi supă de linte, sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 09.30, la Digi24,  în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns