HomeLIFE STYLEAzza Records lansează pe piața muzicală din România o nouă voce: Zelis Senol

Azza Records lansează pe piața muzicală din România o nouă voce: Zelis Senol

Azza Records lansează pe piața muzicală din România o nouă voce: Zelis Senol, o cântăreață de origine turco-cipriotă, născută la Nicosia. Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă și a luat parte la nenumărate festivaluri și turnee din toate marile orașe din Cipru.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu câștigătorul Grammy, Billy Paul și a cântat în concert alături de Billy Cobham. În 2007 a cântat în cadrul Festivalului Europalia de la Berlin. Zelis este membră a grupurilor de muzică Larkos Larkos a€œ și Kyprogenia și a cântat în cadrul ceremoniei de aderare a Ciprului la Uniunea Europeană. Pe lângă cariera în muzică, Zelis este de asemenea cunoscută ca actriță.

Frumoasa artistă își face astăzi debutul pe piața muzicală din România cu piesa „Bonita”, ce promoite să devină în scurt timp un HIT! Piesa este compusă de băieți de la City Of Lights împreună cu Mellina (Mădălina Dumitru).

Echipa Azza Records, formată din Ștefan Sandu și Alessio Biagioni, va reveni cu noi suprize muzicale la începutul anului 2014.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns