HomeMAGAZINEvenimenteB.U.G. Mafia a inchis clubul la primul concert de anul acesta, din Bucuresti

B.U.G. Mafia a inchis clubul la primul concert de anul acesta, din Bucuresti

Cei supranumiti „regii hip-hop-ului romanesc”, B.U.G. MAFIA, au facut show miercuri noapte in Princess Club. Primul concert in Bucuresti, de anul acesta, al celebrei trupe a fost unul incendiar.

Baietii de la B.U.G. Mafia au reusit sa creeze o atmosfera asemanatoare cu cea de pe stadioane, la refrenele pe care mii de tineri le stiu pe dinafara. Aproximativ 3.000 de oameni s-au inghesuit in clubul din Regie, pentru a asista la concert si au cantat, la unison, intr-o singura voce, versurile celor mai cunoscute piese ale celor de la B.U.G. Mafia.

De altfel, organizatorii s-au asteptat la un numar mare de clienti si chiar au fost neovoiti sa limiteze, la un moment dat intrarea in club, din cauza aglomeratiei create inainte de concert. In cele din urma, fanii celebrei trupe au intrat la concertul pe care il asteptau de anul trecut.

Baietii de la B.U.G. MAFIA au mai cantat de doua ori si in toamna anului trecut pe scena clubului din Regie, acolo unde au celebrat 19 ani de existenta in industria muzicala. Totodata in acea seara speciala, baieii din trupa, dar si fanii care au asistat la concert l-au sarbatorit si pe TATAEE, care implinea 36 de ani!

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns