HomeALL MEDIABaietii de la Blue s-au oferit sa ii cante lui George Vintila la nunta

Baietii de la Blue s-au oferit sa ii cante lui George Vintila la nunta

DJ-ul ProFM, George Vintila a avut o dimineata mai speciala, cu studioul plin de invitati. Cei 4 baieti de la trupa Blue au fost alaturi de el la ProFM.

Ei au vorbit si despre lansarea noului single, “Hurt Lovers”, care a avut loc, in premiera europeana, marti seara la emisiunea “Vocea Romaniei”, la ProTv, dar si despre transformarea prin care au trecut de la inceputul carierei pana acum.

“V-am asteptat in Romania de cand ati devenit celebra trupa de boys band, adica de 12 ani. Si iata ca ati venit acum ca…men’s band”, le-a spus George, iar ei au replicat ca sunt ca vinul: “pe masura ce imbatranim, devenim mai buni”, povestind ca la inceputul carierei si ei au fost luati prin surprindere de succesul pe care l-au avut foarte repede cu prima lor piesa.

Membrii trupei Blue au mai povestit ca sunt destul de obositi, pentru ca tocmai s-au intors dintr-un turneu in China, unde au cantat in 10 orase si nici nu au ajuns bine inapoi in Londra ca si-au facut iar bagajele pentru a veni in Romania, iar pe 13 ianuarie vor lansa un nou album. Si pentru ca au cantat piesa “One Love” live in studioul ProFM, George i-a intrebat daca ei obisnuiesc, pe langa concerte, sa cante si la nunti. “S-a intamplat sa facem asta la nunta unor prieteni. Dar daca vrei, iti cantam tie la nunta”, i-au spus ei lui George. “Nu planuiesc nimic in sensul acesta, dar cand o voi face, va sun”, le-a replicat DJ-ul ProFM.

La finalul emisiunii, George Vintila le-a dat cadou invitatilor sai cate o sticla de vin, iar acestia au fost incantati ca au ocazia sa descopere astfel si o productie romaneasca.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns