HomeTELEVIZIUNEEmisiuniBanca Nationala cauta femeie de serviciu competenta in maturarea banilor, miercuri seara, la “Serviciul Roman de Comedie”, azi la ProTV, de la 20.30

Banca Nationala cauta femeie de serviciu competenta in maturarea banilor, miercuri seara, la “Serviciul Roman de Comedie”, azi la ProTV, de la 20.30

Miercuri seara, in ultima editie a “Serviciului Roman de Comedie” din acest sezon, telespectatorii ProTv vor vedea de la 20.30 cum se desfasoara interviul de angajare pentru postul de femeie de serviciu a Bancii Nationale a Romaniei, in care candidatele vor trebui sa il impresioneze cu abilitatile lor de curatare pe nimeni altul decat guvernatorul Mugur Isarescu (Cosmin Natanticu). Acesta va face o selectie riguroasa in functie de competenta-cheie necesara angajarii: femeia de serviciu trebuie sa stie sa mature de pe jos cardurile si fisicurile cu bani.

Filmarea unei reclame la chipsuri se transforma intr-o lectie de publicitate comica atunci cand regizorul frenetic (Mihai Bobonete) nu reuseste cu niciun chip sa-i faca pe actorii derutati sa ii inteleaga indicatiile scenice.

Familia Pompa se intoarce miercuri seara la “Serviciul Roman de Comedie”, cand Miki (Jojo) urmeaza sa fie petita de un fotbalist de la FC Vaslui. Nici nu apuca bine blonda sa se bucure ca se marita, ca tot aranjamentul se duce de rapa atunci cand afla ca fotbalistul a tulit-o la Vaslui cu maseuza filipineza.

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns