HomeLIFE STYLEBărbatul ideal concurează la X Factor! Vezi cine este!

Bărbatul ideal concurează la X Factor! Vezi cine este!

Cântă dumnezeieşte, are un look de zile mari, atitudine de rocker, adoră să călătorească, este pasionat de maşini, dar nu se dă în lături nici de la treburile casnice.

Alex Maţaev, finalist X Factor în categoria Deliei poate trece cu uşurinţă drept bărbatul ideal pentru orice femeie. Alex are 22 de ani, este din Bălţi, dar locuieşti la Kiev. La 18 ani a plecat de acasă, în Moscova, să cânte într-un rock band, devenind un “real rocker”. Alex a început să cânte şi să compună muzică de mic copil, moştenind talentul de la părinţi săi. În Kiev, Alex compune muzică pentru artişti, iar acum e hotărât să cucerească şi România.

De când pregătirile pentu prima gală live, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 au intrat în linie dreaptă, Alex, alături de ceilalţi finalişti ai super show-ului s-a instalat în casa X Factor. Chiar dacă programul lor nu e deloc unul lejer, având în fiecare zi ore de canto şi multe repetiţii, concurenţii îşi fac timp şi pentru treburile casnice. Astfel că Alex a fost surprins de curând curăţând mocheta din casă, alături de un alt concurent al super show-ului.

Drumul concurenţilor pentru titlul X Factor şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro se scurtează, dar devine mai abrupt.  De duminica aceasta, provocările trec la un alt nivel, iar cei 15 finalişti vor trebui să convinga nu doar juriul, ci şi publicul că locul lor este pe scenă.

Alegerea celor 15 nu a fost deloc usoara. Toţi cei care au ajuns până în această etapă sunt foarte bine pregătiţi, aşa că decizia juraţilor-mentori nu va fi deloc una uşoară. Emoţii, tensiuni, răbufniri, dar şi strigăte de bucurie sunt coordonatele primei gale live  X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Seria invitaţilor speciali debutează duminica aceasta cu un super recital Paraziţii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns