HomeTELEVIZIUNEBăsescu a fost la „Cupa Presei la Cântat”!

Băsescu a fost la „Cupa Presei la Cântat”!

Orlando Ivan, unul dintre cei patru matinali de la Radio 21, cel care interpretează zeci de personaje celebre în emisiunea de dimineaţă, a intimidat echipa Antenei 3 la „Cupa Presei la Cântat”. „Antena 3 e aici? Ce aveţi, domnule, cu mine?”, a întrebat Orlando cu vocea lui Traian Băsescu, stârnind rumoare în sală. Deşi uşor surprinse iniţial, fetele de la Antena 3 ce tocmai urcau pe scenă, au gustat gluma şi au replicat: „Nu ştim ce aveţi dumneavoastră, domnule Băsescu, cu noi!”.

Orlando este unul dintre cei 27 de concurenţi la ediţia din acest an a „Cupei Presei la Cântat”. În premieră, colegii de breaslă au avut ocazia să-I audă pe Orlando cântând cu vocea lui reală, pentru că în emisiunea de dimineaţă vocea lui trece prin tot felul de transformări pentru a da viaţă multor personaje.

Cu piesa lui Bob Marley-“Iron, Lion, Zion”, Orlando a stârnit aplauzele celor prezenţi în Music Club şi aprecierea juriului, format din: Alexandra Ungureanu, Alexandrina Hristov, Zoli Toth, Bodo (Proconsul), Cristi Becker şi Mircea Vintilă (preşedinte). Marele premiu i-a revenit lui Claudiu Popa de la Realitatea.

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă la radio. De luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns