HomeMAGAZINEvenimenteBasshunter la Bucuresti! Vino marti la Media Galaxy pentru un super recital !

Basshunter la Bucuresti! Vino marti la Media Galaxy pentru un super recital !

Ti-au placut piese All I Ever Wanted si Now You’re Gone? atunci vino marti, 4 noiembrie,ora 18:00 la Media Galaxy din Unirea Shopping Centerpentru o intalnire fata in fata cu Basshunter.

Muzicianul suedez Jonas Erik Altberg, cunoscut sub numele de scena Basshunter a devenit cunoscut cu ajutorul pieselor Boten Anna si Visitter i Ventrilo och spelar Dota. Artistul care isi caracterizeaza stilul muzical ca fiind eurodance, in timp ce altii il incadreaza in electro, club si alte subspecii ale muzicii electronice, isi lanseaza primul album The Bassmachine, in 2004 prin intermediul propriei sale pagini web.

Dupa ce cateva demo-uri semnate Basshunter s-au raspandit pe internet, Jonas Altberg a inceput sa primeasca telefoane din partea diferitelor cluburi care doreau sa-l angajeze ca dj.
In 2006, Boten Anna, primul single al muzicianului, devine hit in Scandinavia, aproape concomitent cu lansarea. Boten Anna a fost totodata prima melodie in limba suedeza ce a reusit sa ajunga pe primul loc in Duch Top 40, versiunea in engleza a piesei, ajungand in scurt timp numarul 1 in Topul UK, in 2008.

Acum iti poti vedea artistul preferat in carne si oase, asa ca , nu mai sta pe ganduri si vino sa iei un autograf de la Basshunter, marti, 4 noiembrie la Media Galaxy din Unirea Shopping Center, incepand cu ora 18:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns