HomeMAGAZINEvenimenteBasshunter s-a intalnit cu fanii la Bucuresti

Basshunter s-a intalnit cu fanii la Bucuresti

Busshunter a fost prezent marti seara in Media Galaxy din Unirea Shoping Center unde s-a intalnit cu fanii. Erik a dat autografe pe cd-uri, postere, tricoruri etc. Cine a fost mai norocos a prins sa faca si o poza cu el…eu am reusit! Basshunter este in vizita in Romania dupa ce a avut o serie de concerte prin tara ! Sa speram ca vom avea parte de un cocert cu Erik la Bucuresti cat mai curand.

Jonas Erik Altberg cunoscut sub numele de scena Basshunter, este un muzician si DJ suedez, nascut pe 22 decembrie 1984, in Halmstad.
Basshunter isi descrie stilul muzical ca fiind eurodance, in timp ce altii il incadreaza in electro, club si alte subspecii ale muzicii electronice.
A devenit cunoscut prin intermediul melodiilor “Boten Anna” si “Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA”.
Basshunter a inceput sa faca muzica in 1999, ajutandu-se de programul pe calculator Fruity Loops. Primul album – The Bassmachine – l-a lansat in 2004, prin intermediul propriei sale pagini web.
Dupa ce cateva demo-uri marca Basshunter s-au raspandit pe internet, Jonas Altberg a inceput sa primeasca telefoane de pe la cluburi care doreau sa-l angajeze ca DJ.
In aprilie 2006, a semnat primul sau contract de inregistrari cu Warner Music. Primul single sub umbrela Warner, “Boten Anna” a devenit hit in Scandinavia aproape concomitent cu lansarea.

“Boten Anna” a fost totodata primul cantec in limba suedeza care a reusit sa ajunga pe locul 1 in Dutch Top 40, iar versiunea in engleza a piesei (”Now You’re Gone”) a ajuns number 1 in Topul UK, in 2008.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns