HomeLIFE STYLEBBC filmeaza la TVR 2 in Arena Leilor

BBC filmeaza la TVR 2 in Arena Leilor

Ashtar Alkirsan, producatoarea unui documentar BBC despre variantele straine ale formatului international „Dragons’ Den”, se afla la Bucuresti pentru a filma in culisele realizarii programului „Arena Leilor”, produs si difuzat de TVR 2.tvr2
Singura emisiune tv de acest gen (business reality-show) din Romania, „Arena Leilor”, este considerata de echipa BBC o productie de succes a formatului international, motiv pentru care documentarul britanic va cuprinde si o prezentare a programului romanesc. „Am ales productia din Romania pentru componenta sa educationala si pentru modul de realizare deosebit fata de productiile din alte tari”, a declarat doamna Ashtar Alkirsan.

Este, probabil, o premiera pentru mass-media din Romania, cand o echipa a BBC isi manifesta aprecierea fata de un program tv de la noi si vine la Bucuresti pentru a inregistra detalii din culisele emisiunii. Materialele inregistrate de britanici in platoul de filmare al emisiunii „Arena Leilor” au cuprins, pe langa secvente din program si interviuri cu producatoarea Cosmina Nicolescu, prezentatoarea Corina Dobre (Secheres) si cu oamenii de afaceri participanti la emisiune.
TVR 2 va difuza un making of al realizarii documentarului in Romania, iar productia BBC despre „Dragons’ Den” in Canada, Rusia si Romania, va fi difuzat in premiera in perioada acestui Craciun, la postul BBC 2.
„Dragons’ Den” este un proiect de televiziune care a aparut in 2001, in Japonia si care, datorita succesului inregistrat, a devenit un format international, preluat in prezent de televiziuni din peste 20 de tari, precum Noua Zeelanda, Australia, Ucraina, SUA, Portugalia, Germania, Israel, Elvetia, Spania.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns