HomeALL MEDIABela Karoly exclusiv pentru TVR: „Izbaşa are o şansă foarte mare la sol, la fel si Cătălina Ponor. Sunt printre favoritele la aurul olimpic.”

Bela Karoly exclusiv pentru TVR: „Izbaşa are o şansă foarte mare la sol, la fel si Cătălina Ponor. Sunt printre favoritele la aurul olimpic.”

Merge pe mâna Marianei Bitang si a lui Octavian Belu pentru viitorul gimnasticii românesti; la 36 de ani de la Olimpiada din Montreal, când Nadia era adorată, Bela Karoly a declarat în exclusivitate pentru TVR că-si scoate pălăria in fata celor doi antrenori români si că Sandra Izbaşa si Cătălina Ponor pot lua aurul olimpic la Londra.

Comentator pentru NBC la această ediţie a Jocurilor Olimpice, Bela Karoly a avut timp să analizeze concursul feminin de gimnastică, în care românii au luat bronzul la echipe: „A fost un concurs foarte frumos în care România a demonstrat încă o dată că este una dintre puterile lumii”, a declarat Karoly reporterilor TVR.

Pe 3 august, de ziua Marianei Bitang, Bela Karoly a recunoscut valoarea celor doi antrenori: „Mariana si Octavian au reuşit imposibilul, au reuşit să aducă România din nou acolo sus unde îi e locul.”.

De astăzi (5 august) încep finalele pe aparate, iar Bela Karoly le vede pe românce în disputa directă pentru aurul olimpic. „Izbaşa are o şansa foarte mare la sol, la fel si Cătălina Ponor. Sunt printre favoritele la aurul olimpic”, a mai spus fostul antrenor Karoly.

Azi, 6 august, tot în transmisiune directă la TVR 1, TVR HD, precum şi pe jo2012.tvr.ro[1], de la ora 16.00, telespectatorii pot urmări din nou finale pe aparate, în care Flavius Koczi va evolua la sarituri. Pe 7 august, Sandra Izbasa concurează în finala la sol, iar Cătălina Ponor si Diana Bulimar în cea de la bârnă, cele două fiind transmise în direct începând cu ora 16.00.

Înaintea probei de maraton, adică după prima săptămână a întrecerilor, România a cucerit 7 medalii la Olimpiada londoneză – una de aur, patru de argint şi două de bronz.

Din 27 iulie, TVR transmite Olimpiada în direct, prin canalele sale TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi pe jo2012.tvr.ro, site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra. Probele de gimnastică sunt comentate pentru telespectatorii TVR de Alina Alexoi .

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns