HomeLIFE STYLEBendeac cere rezilierea contractului cu Antena 1. „Nu am acceptat sa fiu o sluga”

Bendeac cere rezilierea contractului cu Antena 1. „Nu am acceptat sa fiu o sluga”

Actorul Mihai Bendeac cere rezilierea contractului cu Antena 1 in conditii amiabile, in caz contrar va dezvalui mai multe lucruri nestiute de telespectatori intr-un viitor interviu. 

mihai bendeac

„Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. Apoi, exista Youtube (!!!) si, mai ales, Piata Universitatii….”, scrie acesta pe Facebook.

In comunicat, Bendeac precizeaza faptul ca postarile de pe facebook il vor costa aproape 3000 euro, suma corespunzatoare penalitatilor cerute de trust.

 „In alta ordine de idei, pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea…”

 

Redam mai jos comunicatul integral al actorului de pe pagina acestuia de Facebook:

S-a inoculat ideea ca refuzul meu de a participa in continuare la proiectul iComedy, proiect ce imi apartine, se datoreaza exclusiv refuzului conducerii postului de a mi se permite sa-i invit in studio pe Radu Banciu sau Silviu Manastire.

Nimic mai neadevarat.

Mentionez ca nu-l cunosc personal nici pe domnul Banciu, nici pe domnul Manastire. Iar aceasta interzicere a fost doar picatura ce a umplut paharul.

Revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate. Momentan, nu pot face publica lista. Si nici nu stiu daca o voi face publica vreodata.

In alta ordine de idei, pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea…

Atat costa libera exprimare in Romania.

Exista doua solutii pentru a nu se ajunge la proces.

1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala.

Consider ca, pana atunci, nu sunt altceva decat un prizonier.

O zi buna.

 

Ulterior comunicatului, Mihai Bendeac dezvaluie ”  Sunt tinut prizonier”, cauza fiind aceea potrivit careia nu a acceptat sa i se dea ordine, si mai mult decat atat actorui raspunde si mesajului transmis de o persoana inversunata care comenteaza stirea leagata cenzuara emisounii lui Bendeac sau de absenta lui Wilmark in show-ul ” Dansez pentru tine” .

A compara cazul de cenzura al show-ului iComedy cu situatia lui Wilmark, tine ori de ticalosie, ori de cretinism.

Omul a fost concediat fiindca a incalcat contractul. Punct.

Eu nu am fost concediat. Din contra. Sunt tinut prizonier, amenintat, mi se interzice dreptul la munca, primesc amenzi de zeci de mii de euro. De ce? Fiindca nu am acceptat sa fiu o sluga. Fiindca nu am acceptat ordine. Nu-si permite nimeni sa-mi spuna mie ce am voie sa parodiez si ce nu. Si cine sustine ca „e dreptul lor sa interzica”, nu le doresc decat o saptamana in lagar. Fiindca sunt comunisti.

Inca o ticalosie si gata. Spun TOT.

Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. Apoi, exista Youtube (!!!) si, mai ales, Piata Universitatii….

In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine. In numele celor care si-au dat viata pentru ca noi azi sa avem drepturi si libertati, il anunt ca nu mi-e frica. Din contra.

Deci gata cu „nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf”. Serios? Ia hai!!!

E TARA MEA SI LIBERTATEA MEA!!!!

Asa ca „IESI ACASSSS!!!” 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns