HomeALL MEDIABere Gratis: ”Nu ne-am despărţit de Vlad şi Nicu din cauza baniilor”

Bere Gratis: ”Nu ne-am despărţit de Vlad şi Nicu din cauza baniilor”

George Zafiu a stat de vorbă în emisiunea „Europa Express” de la Europa FM cu solistul trupei Bere Gratis, Miţă. În exclusivitate pentru ascultătorii „Europa Express”, Miţă a făcut o declaraţie legată de plecarea chitaristului şi basistului. „Odată, demult, unul dintre cei mai mari impresari din România mi-a spus că trupele se despart din 3 motive: muzică, bani sau femei. La noi nu a fost niciunul dintre acestea. Vlad şi Nicu au plecat din trupă fără niciun scandal. A fost o decizie matură şi vrem să rămânem prieteni”, a explicat artistul.

Miţă i-a confirmat lui George Zafiu şi faptul că cei doi au fost înlocuiţi de Marius Bob şi Radu Vaştag: „Băieţii sunt colaboratori permanenţi, vom cânta de acum în această formulă, dar nu pot fi încă numiţi membri ai trupei Bere Gratis. Avem primul concert pe 30 ianuarie la mall-ul din Alba Iulia şi nu-mi fac probleme că nu se vor descurca pentru că sunt muzicieni foarte buni”.

Artistul a mai declarat la Europa FM şi că albumul Bere Gratis, „Pe marile ecrane” este disponibil pe piaţă şi că se bucură şi se mândreşte cu faptul că la fiecare album al lor lansat a existat un single care a fost preluat de radio-urile din România, un lucru puţin întâlnit la alţii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Sunteti penibili, mita si compania! Daca nu a fost vorba de bani atunci cum altcumva se numeste furtul vostru din banii celor doi pe care i-ati dat afara grosolan din formatie….Pe deasupra cei care va tin isonul ar trebui sa aiba bunul simt, dar sunt sigur ca nu va fi cazul de a-i invita in emisiune si a discuta si cu ceilalti doi oameni despre care vorbesc care este adevarul, pentru ca asa ar presupune articularea unui articol obiectiv si echidistant….nu a fost nicio decizie matura, a fost o magarie fara margini care nu poate decat dezgusta!

Lasă un răspuns