HomeALL MEDIABianca Dragusanu a sarit la jugulara lui Mutu

Bianca Dragusanu a sarit la jugulara lui Mutu

Bianca si Adi au petrecut mai bine de o ora impreuna, la un hotel de lux din Capitala, conform paparazzilor de la revista Star.

Dupa ce Catalin Botezatu s-a hotarat sa ia o pauza in relatia cu blonda lui, Bianca se consoleaza prin alte asternuturi. Si alegerile sale nu sunt printre cele mai modeste. Dragusanu a fost fotografiata in timp ce intra la ora 22 intr-un hotel de lux, acolo unde se afla si Adrian Mutu cu un prieten, nimeni altul decat nepotul sotiei sale, Consuelo. Adi si Bianca au stat aproximativ o ora in hotel!

Zilele acestea, Adi Mutu a postat pe Facebook un citat din Shakespeare, care ne duce cu gandul la gelozia sotiei sale: „Inteleg furia din vorbele tale, dar nu iti inteleg vorbele”. Sa fie oare relatia dintre cei doi in impas sau Consuelo banuieste ca Adi nu-i este tocmai fidel?

Sâmbătă, 13 martie, ora 22. Bianca Drăguşanu iese din Hotelul Novotel din Capitală, unde petrecuse mai bine de o oră. La scurt timp, din hotel iese şi fotbalistul Adrian Mutu.

Care este legătura dintre aceste două personaje? Cei doi au fost însoţiţi de aceeaşi persoană, Alin, un apropiat de-al „Briliantului”.

Scos din circuitul fotbalistic de scandalul pastilelor de slăbit, Mutu a venit acum două săptămâni în România pentru a-şi petrece weekendul. S-a cazat la Hotelul Howard Johnson.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, „Briliantul” a ieşit din hotel însoţit de câţiva prieteni buni şi a demarat în trombă spre, surpriză, Novotel, unde a ajuns la 19.45. La mai puţin de două ore după el, a sosit şi blonda lui Bote.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca, intrând grăbită în hotel. La plecare, blonda a fost condusă până în parcare de prietenul lui Mutu, Alin. Conform revistei „Star”, acelaşi Alin părea să fie în relaţii foarte bune cu nepotul lui Consuelo, Michail Perez, venit şi el la hotel împreună cu Mutu.

La puţin timp după ce a plecat Bianca din hotel, fotbalistul a „şters-o” şi el. Să se fi distrat oare Adi cu Bianca preţ de o oră?

Să-l fi trădat blonda pe Bote, chiar în timp ce creatorul de modă transpira la antrenamentele de la „Dansez pentru tine”? Cert este că relaţia dintre Bianca şi Bote scârţâie de mai bine de o lună, de când ei se joacă de-a despărţirea.

Postul de televiziune Azteca Television, a prezentat miercuri, chiar în ziua în care „Briliantul” încerca să scape cât mai ieftin din scandalul de dopaj, un material de 30 de secunde în care se vorbea despre presupusa relaţie dintre Mutu şi Bianca Drăguşanu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns