HomeAUDIENȚE TVBILANŢ 2016 ANTENA 3: Cifre de lider pe intervalul Prime Time şi targetul comercial! Cifre detaliate, aici!

BILANŢ 2016 ANTENA 3: Cifre de lider pe intervalul Prime Time şi targetul comercial! Cifre detaliate, aici!

AAntena 3 conduce clasamentul posturilor de știri din România în anul 2016 pe majoritatea intervalelor orare, printre care Whole Day și Prime Time.

 audiente-antena-3-grafice-2016-2

 

Pe target-ul 18+, specific publicului de știri, Antena 3 a fost urmărită, anul trecut, de peste 3.8 milioane de telespectatori în fiecare zi, la nivel național. Postul de știri s-a impus ca lider al categoriei din care face parte atât din punct de vedere al audienței, cât și al cotei de piață.

Luna decembrie 2016 a adus, pentru Antena 3, un public de peste 4.3 milioane de români în fiecare zi și performanțe de excepție în Prime Time.

audiente-antena-3-grafice-2016-1

 

Antena Stars, singurul post TV din România dedicat lumii mondene, a fost urmărit pe parcursul anului 2016 de peste 3.2 milioane de telespectatori la nivelul întregii zile, pe target național. Aceeași cifră de public a fost atinsă și în luna decembrie,  situând Antena Stars în top 10 posturi din România.

Cele mai vizionate programe, în luna decembrie, au fost Vedetelionul, Star Awards, Răi da’ buni și Dosarele VIP.

 

Foto Credit: Antena 3

Sursa Cifre: Kantar Media

BILANŢ 2016 ANTENA 1: Cele mai mari cifre pe targetul comercial şi peste 8.1 milioane de telespectatori, la nivel naţional! 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns