Connect with us

Premieră TV

Bilanţul celor zece luni de guvernare, într-o ediţie specială la TVR 1 cu Dacian Cioloş

Published

on

BILANŢ: Miercuri seară, prim-ministrul României vine la TVR pentru o discuţie cu Gabriel Gherghescu şi Claudiu Lucaci şi un bilanţ al celor zece luni de guvernare. „Ediţia specială” se transmite în direct pe 31 august, de la ora 21.00, la TVR 1, TVRi şi TVR+.

 

La împlinirea a zece luni de guvernare, premierul Dacian Cioloş vine la TVR, la o Ediţie specială moderată de Gabriel Gherghescu şi Claudiu Lucaci, pentru un bilanţ al realizărilor şi proiectelor guvernului tehnocrat şi o discuţie despre situaţia economică a ţării şi viitorul politicii româneşti în plan intern şi extern. Ediţia specială se transmite în direct miercuri, 31 august, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Românii din afara ţării pot şi ei urmări dezbaterea la TVR Internaţional, la aceeaşi oră, iar TVR Moldova difuzează emisiunea tot miercuri seară, de la 22.40.

 

Data alegerilor – şi alegerile, în general – reprezintă un subiect intens dezbătut, care va fi abordat şi în Ediţia specială de miercuri. De asemenea, se va pune în discuţie viitorul politic al premierului Dacian Cioloş, subiect care a fost şi este îndelung controversat şi speculat în media. Ofertele din piaţa politică sunt numeroase, multe partide vrând să contabilizeze capitalul de imagine al actualului şef de Guvern. Ce face premierul, cum răspunde la aceste realităţi politice şi, desigur, întrebarea care stă pe buzele tuturor – candidează sau nu? – sunt teme care nu vor lipsi de la masa discuţiilor.

Situaţia economică a ţării va fi, de asemenea, dezbătută de premierul Cioloş şi cei doi moderatori ai Ediţiei speciale de la TVR 1. Rapoartele arată că există o creştere economică foarte mare, dar simt oamenii această creştere „în buzunare”? S-a îmbunătăţit viaţa românilor? Sunt întrebări cu care primul ministru se va confrunta miercuri seară. Şi tot atunci vom afla ce programe are Dacian Cioloş pentru infrastructura de sănătate, în condiţiile în care de 25 de ani nu s-a construit un spital public. Se ştie că un motor al dezvoltării unei ţări îl reprezintă investiţiile în infrastructură. De ce nu avem astfel de investiţii în 2016 ne va spune premierul Cioloş în discuţia cu Gabriel Gherghescu şi Claudiu Lucaci.

 

Şi tot atunci aflăm de la şeful Guvernului care sunt avantajele reorganizării administrativ teritoriale a României, aceasta numărându-se pe lista de priorităţi vehiculate în programele mai multor guvernări. De asemenea, premierul ne va informa care este stadiul absorbţiei fondurilor europene, ele reprezentând oportunitatea majoră pentru România.

În Ediţia specială din 31 august va fi abordată, desigur, şi cea mai importanta decizie cu care se confruntă Uniunea Europeană, BREXIT. Ce face România în acest context, care este poziţia pe care o adoptă în viitoarele negocieri pentru ieşirea Marii Britanii din UE şi care este rolul ţării noastre în Uniunea Europeană?

 

Cei doi moderatori vor afla de la Dacian Cioloş, pentru telespectatorii TVR 1, răspunsuri şi la aceste întrebări, în Ediţia specială difuzată în direct miercuri seară, de la ora 21.00, la TVR 1. Emisiunea poate fi urmărită la aceeaşi oră şi la TVRi şi online, pe TVR+, iar de la 22.40, la TVR Moldova.

 

Foto Credit: TVR

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Premieră TV

Emilia Nicolaescu aduce un nou sezon al emisiunii „Locuri, oameni şi comori”, la TVR 3

Din 18 martie, în fiecare duminică, de la ora 13.30, la TVR 3.
În prima ediţie aflăm peripeţiile prin care a trecut “Femeia de la Poiana Cireşului”, o statuetă veche de 20.000 de ani, pentru a ajunge la noi.

Published

on

Foto Credit: TVR

Singura emisiune despre poveştile incredibile din spatele unor valoroase piese de muzeu: “Locuri, oameni şi comori” – revine, din 18 martie, la TVR 3.

Realizatoarea şi prezentatoarea Emilia Nicolaescu a pregătit noi episoade despre LOCURI care ascund mistere şi comori neştiute, COMORI furate care au fost recuperate şi despre OAMENI care şi-au făcut din recuperarea istoriei o profesie de onoare.

 “Comori care ascund mistere şi enigme. Altele, drame şi blesteme. Dar toate sunt legate de oameni care şi-au făcut din păstrarea şi recuperarea lor, o meserie de onoare. Adevărul istoric va lua locul miturilor şi legendelor, în fiecare duminică, începând din 18 martie, de la 13.30”, declară Emilia Nicolaescu.

 

“Continuarea unei producţii cu un nou sezon înseamnă o responsabilitate şi o provocare mult mai mare! Pentru că aşteptările sunt mult mai mari! Sezonul trecut a fost selectat integral pentru a face parte din Catalogul URTI (Uniunea Internaţională a Televiziunilor Publice) pe anul 2017, aşa că următorul sezon va trebui să fie cel puţin la fel de apreciat. Sunt convinsă că subiectele pregătite îi vor captiva atât pentru cei care nu ştiu istorie, cât şi pentru cei pasionaţi sau specialişti în acest domeniu. Vor fi multe poveşti adevărate, fascinante, precum povestea celei dintâi opere de artă descoperită pe teritoriul României, istoria comorilor Covasnei şi ale Govorei, despre marea falsificare de bani din 1915 sau despre jaful secolului din 1959. Vă invit cu mult drag, la TVR 3, să intraţi în fascinanta lume emisiunii noastre” – completează Emilia Nicolaescu.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Show-ul ”The Four – Cei 4” are premieră, sâmbătă, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo vor ocupa locurile la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, începând din 31 martie, de la 20:00, la Antena 1. 

Cu ani de experiență în industria muzicală, prezenți în topurile de specialitate și pe scenele din întreaga țară, și chiar și cele internaționale, Antonia, Feli, Carlas Dreams și Cheloo i-au ales deja pe cei care merită să fie ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

”Din ce am ascultat până acum, foarte mulți dintre ei sunt talentați”, spune Antonia, care este la cea de-a doua experiență a sa de jurat. Și Feli își dorește să vadă concurenți care să dovedească faptul că își doresc, dar, mai ales, că merită să fie unul dintre Cei 4. ”Avem nevoie de un câștigător autentic, sigur pe el”, spune Feli.

Iar lipsa acestor calități este aspru sancționată de către cei patru jurați. ”Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință!”, spune Cheloo.

Cei patru jurați sunt deciși ca până la final să descopere artistul care își merită cu adevărat locul în industrie, însă îi avertizează pe cei care vor să devină unul dintre Cei 4 că acest lucru nu va fi deloc ușor. ”Acest format este mai cinic și mai rece, mai puțin romantic și absolut neiertător”, spune Carla’s Dreams.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela. Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Andrei Șerban deschide noul sezon de „Profesioniştii” pe 17 martie la TVR 1

Published

on

Foto Credit: TVR

Noua serie de premiere va aduce invitaţi din cele mai diverse domenii, de la medicină până la contraspionaj. Primul invitat: regizorul Andrei Şerban. 

Telespectatorii care iubesc emisiunea Eugeniei Vodă se vor bucura de noi interviuri pline de miez. De sâmbătă, 17 martie, la TVR 1 începe un nou sezon Profesioniştii, o nouă serie de premiere cu invitaţi din cele mai diverse domenii, de la medicină până la contraspionaj. Emisiunea Profesioniştii este la TVR 1 şi TVR+ în fiecare sâmbătă, la ora 23.00.

Primul invitat al Eugeniei Vodă la Profesioniştii va fi celebrul regizor Andrei Şerban, pentru care anul 2018 înseamnă anul celei de-a 75-a aniversări. „Suntem în anul Unirii, dar e o dezbinare mai cumplită decât oricând în ţara asta”… spune, printre altele, Andrei Şerban în emisiune.

Andrei Şerban s-a născut la 21 iunie 1943, la Bucureşti. În 1968 a absolvit Institutul de Teatru şi Cinematografie Bucureşti, clasa Radu Penciulescu.

Debutează la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ; în Bucureşti, s-a remarcat cu montarea spectacolului „Iulius Cezar”, de Shakespeare, la Bulandra.

Ca regizor, a pus în scenă spectacole de teatru şi operă în 39 de ţări.

În SUA, începând cu 1970, timp de 20 de ani, a fost asociat cu Robert Brustein‘s American Repertory Theatre Company. A lucrat, de asemenea, cu La MaMa Theatre, the Public Theatre, Lincoln Centre, Circle in the Square, Yale Repertory Theatre, the Guthrie Theatre, A.C.T. şi cu New York City, Seattle şi Los Angeles Opera.

În Europa, a lucrat pentru Opera din Paris, Geneva, Viena şi Bologna, cu Welsh National Opera, Covent Garden, Théâtre de la Ville, Helsinki Lilla Teatern, Teatrul Naţional Bucureşti (1990-1993, ca director), La Comédie Française. În Japonia a pus în scenă spectacole pentru Shiki Company of Tokyo.

În Romania, Andrei Şerban a pus în scenă piese care i-au adus mai multe premii la concursurile internaţionale de teatru.

Andrei Serban a fost şi este profesor la numeroase universităţi: Yale School of Drama, Harvard University, Le Conservatoire de Paris, Stockholm Dramatic School, Theatre School of Tokyo, University of California – San Diego, Pittsburgh Theatre Institute and San Francisco State University, Carnegie-Mellon, Sarah Lawrence, Paris Conservatoire d”Art Dramatique si A.R.T. Institute for Advanced Theatre Training Director al Oscar Hammerstein Centre for the Performing Arts at Columbia University, New York.

O nouă „provocare” care poate da de gândit, un nou interviu marca Eugenia Vodă – la TVR 1 şi online, pe TVR+, sâmbătă, 17 martie, de la ora 23.00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending