HomeMAGAZINEvenimenteBilete mai ieftine la Cerbul de Aur 2008

Bilete mai ieftine la Cerbul de Aur 2008

Organizatorii Festivalului International de Muzica „Cerbul de Aur”, care va avea loc in perioada 3 – 8 Septembrie la Brasov, au anuntat ca in acest an costul biletelor de intrare va fi mai mic decat la editiile precedente, iar numarul locurilor disponibile va cadea de la 6.000 cate au fost in anii anteriori la 4.090.

Astfel, pentru serile de festival preturile vor fi de 70, 50 si 30 de lei, iar pentru cele doua seri de concerte folclorice costul unui bilet va fi de 40 de lei in prima seara si 20 de lei in a doua seara.
In data de 15 August, Firma Instant Metal Beton va incepe montarea in Piata Sfatului a intregului amplasament pentru festival – scena, cabine, centru de presa.

O alta noutate a acestei editii o reprezinta faptul ca nu va mai exista montat pe scena decorul traditional.
Anul acesta se va folosi, la fel ca la toate festivalurile internationale, spectacolul de lumini, care va crea impresia unui decor foarte bine realizat si chiar real.
Intregul amplasament va avea o suprafata de 4.500 de metri patrati.

„Din dialogul dintre conducerea Primariei Brasov si TVR s-a ajuns la concluzia ca 6.000 de locuri pentru spectatori ar fi prea mult, asa ca in acest an vor fi amenajate 4.090 de locuri. Acestea vor fi mai aerisite, creand un alt confort spectatorilor. Oricum, niciodata, statistic vorbind, nu au fost ocupate toate cele 6.000 de locuri”, a explicat Tiberiu Carstea, directorul firmei Instant Metal Beton, cea care de dupa 1990 a realizat toate amplasamentele Festivalului „Cerbul de Aur”.

Puncte de vanzare a biletelor :

Program: 9:00-13:00, 15:00-19:00
Piaţa Sfatului
– locaţia Catedrala
Str Mureşenilor
– locaţia Rectorat
Str Republici
– locaţia Modarom
Cartier Steagu
– locaţia Orizont 3000
Poiana Braşov
– locaţa parcarea mare

Sursa: www.cerbuldeaur.ro, www.iubescbrasovul.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

Latest comments
  • am 2 bilete pt Simply Red.
    300 ron
    0720.583815
    (Bucuresti)

  • SUPER FESTIVAL…

Lasă un răspuns