HomeMAGAZINEvenimenteBiletele la spectacolul “Spirit of Vienna Orchestra”, valabile pentru concertul “Craciun Vienez” – Edvin Marton & Vienna Strauss Orchestra

Biletele la spectacolul “Spirit of Vienna Orchestra”, valabile pentru concertul “Craciun Vienez” – Edvin Marton & Vienna Strauss Orchestra

Anularea concertului Spirit of Vienna Orchestra, ce ar fi trebuit sa se desfasoare in data de 17 decembrie pe scena Teatrului National Bucuresti, regretat in special de catre iubitorii muzicii clasice vieneze, i-a determinat pe organizatori sa i-a o decizie in favoarea celor ce vor dori sa asiste la un alt eveniment de inalta tinuta artistica.

Ca alternativa, Asociatia Culturala Maria Domina le ofera tuturor detinatorilor de bilete posibilitatea de a fi prezenti la concertul “Craciun Vienez” sustinut de celebrul violinist si dirijor EDVIN MARTON &Vienna Strauss Orchestra ce va avea loc la Sala Palatului in data de 21 decembrie, incepand cu orele 19:00.

Locurile in sala de spectacol atribuite persoanelor interesate vor fi situate in zona ce reflecta costul biletului achizitionat. Pentru mai multe informatii clientii sunt rugati sa contacteze departamentul vanzari al Agentiei Vreau Bilet prin mail la adresa rezervari@vreaubilet.ro sau telefonic la numarul de telefonic 0724.016.269, intre orele 10:00 – 17:00.

Informatii “Craciun Vienez”

De peste 10 ani, Asociatia Culturala Maria Domina celebreaza sărbătoarea Crăciunului pe ritmul inconfundabil al muzicii clasice vieneze. In luna decembrie a fiecarui an bucuram auditoriul cu o producţie artistica impresionanta – “Crăciun Vienez”. 

Un brand longeviv, de nota 10, recomandat şi avizat de public, redat de orchestre simfonice, dirijori sau ansambluri artistice de prestigiu, apreciate la nivel internațional pentru interpretările impecabile ale faimoaselor opere ce poartă semnătura  dinastiei Strauss. Succesul acestui eveniment grandios a fost dovedit şi demonstrat prin nominalizările/premiile obţinute în decursul anilor ca fiind “Cel mai bun spectacol al lunii decembrie”.      

Dacă în anii anteriori, “CRĂCIUN VIENEZ” a oferit românilor reprezentaţii deosebite prin participarea artiştilor de primă clasă, Asociația Culturală Maria Domina continuă tradiția și în 2012 cu un concert de Crăciun ce va fi prezentat la Sala Palatului in data de 21 decembrie. Românii vor avea prilejul unic de a întâmpina sărbătoarea Crăciunului în compania celebrului ansamblul de instrumentiști – Vienna Strauss Orchestra și aîndrăgituluiartist EDVIN MARTON, ce va putea fi admirat de auditoriu atât în calitate de violonist cât și de dirijor.

Colaborarea lui Edvin Marton cu Vienna Strauss Orchestra a început in anul 2009, când i-a fost atribuit rolul de dirijor și prim violonist. Prin aderarea sa în acest grup muzical, Edvin Marton nu îi oferă orchestrei doar un ton frumos, ci imprimă un contur puternic propriului său stil energic și plin de pasiune. Contribuția sa aduce un plus de valoare reprezentațiilor susținute pe marile scene ale lumii. Prin prezența sa, spectacolul depășește structura unui concert obișnuit de muzică clasică, luând proporția unui excepțional show de divertisment, cu sunete foarte clare și intrumentație originală.

În concert alături de soliști și dansatori de balet de la Opera din Viena, Vienna Strauss Orchestra va aduce la viață compozițiile muzicale uimitoare ale Johann Strauss și Wolfgang Amadeus Mozart, ce îi încântă pe amatorii genului chiar și după 180 de ani.

Câștigător al Premiului Emmy, Edvin Marton va “picta” atmosfera feerică a tabloului de sărbătoare tipic vieneză pe acordurile fine ale vioarei Stradivarius, oferind regalului muzical de la București o combinație fascinantă de rafinament, energie și pasiune. Trebuie să menționăm că artiști de renume internațional precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp și chiar Gloria Gaynor au avut colaborări muzicale inedite cu Edvin Marton, și cum am putea uita de renumitele momente artistice alături de patinatorul rus Evgeni Plushenko constituite în show-uri fascinante pentru publicul din întreaga lume.

Pret bilet:
VIP: 220 Ron
Categ 1: 180 Ron
Categ 2: 150 Ron
Categ 3: 100 Ron

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns