HomeLIFE STYLEBiletele pentru filmul "Michael Jackson THIS IS IT" au fost puse în vânzare

Biletele pentru filmul "Michael Jackson THIS IS IT" au fost puse în vânzare

Documentarul „Michael Jackson THIS IS IT” va rula în România în intervalul 28 octombrie-12 noiembrie. Biletele au fost puse în vânzare, duminică, la preţul de 35 de lei.

Cinematograful The Light din sectorul 5 al Capitalei a pus la dispoziţia doritorilor bilete la preţul de 35 de lei, acestea putând fi rezervate pe site-ul cinematografului sau cumpărate de la casa de bilete. Pe site-ul cinematografului Multiplex din sectorul 3, duminică, în jurul orei 15.00, nu mai erau disponibile bilete pentru rezervări online.

„THIS IS IT” va avea premiera în România pe 28 octombrie, odată cu lansarea în SUA, şi va rula în cinematografe timp de două săptămâni şi două zile.

Documentarul de 111 minute va fi difuzat în 12 cinematografe din România, care au contract cu distribuitorul InterComFilm, a precizat managerul general al companiei, Andreea Comănici.

În Capitală, „THIS IS IT” va fi proiectat la cele mai importante cinematografe, printre care Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Pro şi The Light Cinema.Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns