HomeMAGAZINBlack Friday. Reduceri de pana la 90 % la haine de lux! Vezi unde!

Black Friday. Reduceri de pana la 90 % la haine de lux! Vezi unde!

Magazinul online FashionUp.ro se alătură retailerilor online la cea de-a treia ediţie Black Friday care va avea loc pe 29 noiembrie. Clienții vor beneficia de discounturi de până la 90%, iar abonații la newsletter se vor bucura de oferte exclusive, începând cu 28 noiembrie.

FashionUp.ro se alătură conceptului Black Friday din 29 noiembrie oferind un EXTRA DISCOUNT de 20% la toate produsele, pe lângă discounturile deja existente. Reducerea se aplică la peste 25.000 de produse, inclusiv la cele care au deja preţurile reduse.

Abonații la newsletterul FashionUp.ro vor primi în avans oferte exclusive cu discounturi de până la 90% la mii de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Ofertele exclusive oferite abonaților vor începe în după-amiaza zilei de 28 noiembrie, cu oferte cu stoc limitat de la branduri renumite.

Peste o mie de modele de încălţăminte din ultimele colecţii şi peste 5.000 de produse din Outlet de la branduri renumite vor beneficia de reduceri substanțiale.
FashionUp.ro va continua Black Fashion Friday cu Black Weekend, perioadă în care se vor desfăşura o serie de oferte limitate cu discount-uri substanţiale, dar şi alte surprize de la branduri notorii.

FashionUp.ro, primul mall online din România, a fost lansat în 2009 şi cuprinde peste 600 de branduri naţionale şi internaţionale de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, parfumuri şi decoraţiuni. Zilnic, FashionUp pune la dispoziţie produse din ultimele colecţii de la branduri renumite. Calvin Klein, Diesel, Nissa şi Guess sunt câteva dintre brandurile prezente. În Outlet se regăsesc produse din ultimele colecţii ale sezonului care beneficiază de reduceri substanţiale. Săptămânal, FashionUp.ro organizează campanii limitate pentru branduri locale şi internaţionale cu discounturi de până la 90%.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns