HomeMAGAZINEvenimenteBobocii dansează Zaleilah alaturi de Mandinga

Bobocii dansează Zaleilah alaturi de Mandinga

Hitul acestui an la Eurovision, piesa „Zaleilah” interpretată de Mandinga,  îi inspiră pe bobocii de la licee şi facultăţi. Mişcările de dans au devenit  virale în toată lumea, Mandinga adunând cu ajutorul „Zaleilah” fani în aproape  toate ţările posibile. Cum toamna se fac introducerile noilor elevi sau studenţi, Mandinga vine să le dea  impulsul de care au nevoie pentru un start bun. Playing Happiness a devenit mottoul celor mai tari baluri de boboci din ţară, unde trupa Mandinga se pregăteşte să facă show.

„Ne bucurăm să avem fani alături de care să dansăm şi să ne distrăm la un eveniment aşa important cum este Balul Bobocilor. Le mulţumim tuturor celor care ne-au trimis invitaţii la balurile lor şi sperăm să reuşim să le onorăm pe toate. Ne amintim de anii noştri de liceu şi facultate şi cum era să dăm tonul distracţiei”, spune Elena Ionescu, solista Mandinga.

Bobocii au parte în showurile Mandinga de piesele noi de pe albumul „Club de Mandinga”, dar şi de mai multe surprize pregătite de cei şapte muzicieni pentru fiecare spectacol în parte.

Până la următorul bal, Mandinga va cânta în acest weekend în aer liber la Braşov, în parcarea centrului comercial Carrefour, sâmbătă,  de la ora 18:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns