HomeMAGAZINBosquito va susține un super-concert, diseară, de la 19:30, la cinema „Patria” din Capitală

Bosquito va susține un super-concert, diseară, de la 19:30, la cinema „Patria” din Capitală

Radu Almășan de la Bosquito este plin de superstiții înainte de un concert! Invitat, astăzi, în emisiunea „Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu –  solistul trupei a povestit ce fel de superstiții are înainte de un concert. Trupa Bosquito cântă diseară, de la ora 19:30, la cinema „Patria” din Capitală.

„Mi-am dorit foarte mult să-mi treacă o pisică neagră calea! Și s-a întâmplat aseară, când eram în mașină. Cred că este creierul meu defect, când cineva are o supersiție… eu o am pe invers. De multe ori mi se întâmplă chestia asta. De exemplu, în America oamenii au o mare problemă cu numărul 13. Ei bine, la mine numărul 13 este foarte norocos!”, a spus Radu Almășan.  „Astăzi însă e o excepție… numărul meu norocos e 11, cum concertul este în seara aceasta”, a completat solistul trupei Bosquito.

„Așadar, concert în seara aceasta, la cinema Patria, de la ora 19:30. Fani Bosquito întârziați 13 minute… ca să fie cu noroc!”, a spus, râzând, George Zafiu.

Radu Almășan a vorbit și despre ce le-a pregătit fanilor care vor merge, diseară, la concertul Bosquito de la cinema „Patria”: „Va fi un full line al Bosquito, desfășurarea de forțe de pe scenă o să fie impresionantă, pentru că avem toate instrumentele: avem trompetele, avem pianele, avem percuții. De fapt, va fi cum ar trebui să sune Bosquito în cea mai frumoasă zi a formației. Mai primim mesaje, lumea ne întreabă dacă se mai găsesc bilete. Nu prea. Dacă mai vrea cineva bilete pe ultima sută va fi greu. Suntem aproape sold-out, cred că mai sunt vreo 30 în momentul de față”, a spus Radu Almășan.

În deschiderea concertului va cânta Alexandra Ușurelu, despre care Radu spune că este o artistă frumoasă și talentată. „E o artistă deosebită, pe care noi o sprijinim”, a completat solistul.

Europa FM este partener al concertului marca Bosquito, din această seară, de la cinema „Patria” din Capitală.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, între 07:00 și 10:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns