Connect with us

ALL MEDIA

Botezatu cucerit de 12 domnisoare sexy intr-o singura seara! (galerie foto)

Published

on

 

Prima seară a showului Burlacul a fost încărcată de emoţii, suspans, lacrimi dar şi mult entuziasm. Din păcate însă, pentru o parte din domnişoare, seara la Palatul Ştirbei nu s-a finalizat aşa cum şi-ar fi dorit. Într-o ceremonie extravagantă, Bote a oferit după prima întâlnire doar 12 trandafiri.

Selecţia a fost într-adevăr dificilă deoarece fiecare din domnişoare s-a remarcat prin ceva deosebit, fie că a fost vorba despre o personalitate interesantă, o replică inteligentă sau pur şi simplu un zâmbet superb. Momentan în competiţie au rămas doar cele care au reuşit sa vină cu un pas mai aproape de idealul feminin al celebrului burlac. Cum arată, ce fac, cum sunt în viaţa de zi cu zi aceste femei care au şansa de a spera la inima lui Bote?

 • Violeta Babliuc are 24 de ani şi este din Timişoara. Este momentan masterandă la ştiinţe economice şi frecventează toate concursurile de miss. Locuieşte cu sora mai mică, părinţii  acestora fiind plecaţi de multă vreme în Italia. Fetele deţin împreună o cofetărie, un mic business care le ajută să se întreţină.
 • Roxana Codreanu este din Râmnicu Vâlcea şi lucrează momentan ca arbitru de handbal. A făcut handbal de performanţă, dar în urma unui accident a fost nevoită să renunţe.
 • Alina Mihăilă locuieşte în Bucureşti, dar este din Piteşti. Este cântăreaţă şi studentă la actorie. Efervescentă şi mereu cu zâmbetul pe buze, Alina speră că firea ei voioasă o va face remarcată în ochii celebrului burlac.
 • Carla Şuteu este braşoveancă şi are 35 de ani. Lucrează ca profesoară de franceză la un liceu de construcţii. Carla este divorţată şi are o  fetiţă de 9 ani
 • Alina Bianca Csiki se descrie ca “fetiţa femeie, îndrăgostită de dragoste, care doreşte să evolueze”.  În competiţie, Alina s-a prezentat drept femeia cameleon. Ea a lucrat în urmă cu ceva vreme la un post local din Braşov prezentând o emisiune pentru cinefili. A avut o singură relaţie serioasă, care a durat 13 ani, după care încă încearcă să-şi refacă încrederea în sine. Deşi nu este foarte înaltă ea a avut totuşi ocazia să lucreze la un moment dat cu Cătălin, care, la vremea respectivă, a introdus-o în rândul manechinelor sale pentru că avea o atitudine  mai specială. De atunci nu l-a mai văzut. Curiozitatea dacă imaginea ei a rămas în mintea lui Bote şi perspectiva unei reîntâlniri au adus-o în concursul Burlacul.
 • Andrada Ersek este funcţionar public la primăria Gherla, o comună din apropierea Clujului. A fost “Miss tricouri ude” la Tg. Mureş şi este o nonconformistă. Se declară o brunetă focoasă şi extrovertă, care ştie să-şi urmărească interesul. Andrada se face mereu remarcată, mărturiseşte ea, pentru că vorbeşte mai tare decât toţi din jur.
 • Mihaela Stanciu a ştiut din start că trebuie să participe la această emisiune. Deşi nu a mai avut tangenţe până acum cu showbiz-ul, ea a crezut cu tărie că această emisiune i se potriveşte mănuşă. Este singură, are 29 de ani, locuieşte de ani buni în Milano. Întâia oară când a plecat din ţară, într-o excursie în Italia, s-a îndrăgostit de pasagerul care îi stătea alături. A locuit alături de acesta ani buni până ce relaţia s-a destrămat. De mai bine de un an îşi dorea să vină acasă (ea fiind din Botoşani), dar nu găsise o motivaţie suficient de puternică să facă acest pas. Emisiunea “Burlacul” a determinat-o să revină în ţară. Mihaela a fost stewardesă şi lucrează în prezent la check in-ul din Milano. Fire curajoasă, tânără a început un curs de pilotaj avioane.
 • Corina Costachi este din Constanţa şi lucra până acum ceva vreme ca PR la o agenţie de modele. Încă din momentul în care s-a înscris la casting, ea a luat o decizie drastică:  “ştiam că în acest show e locul meu, aveam un feeling mult prea puternic, astfel că, aşa dintr-o dată, şocându-i pe toţi, mi-am dat demisia şi am luat primul tren către Bucuresti”.
 • Melania Potlog este o romantică incurabilă, care susţine că încă crede în Făt Frumos, cel de pe calul alb. Pentru Melania, Cătălin cu Ferrari-ul său se încadrează foarte bine descrierii. În prima seara organizată la Palatul Ştirbei tânăra i-a oferit lui Bote un trandafir alb pe care designerul l-a pus la buzunarul sacoului. Ce a observat Bote la Melania este faptul că e peltică. O calitate care o diferenţiază pe Melania de restul feţelor este grija faţă de ceilalţi. Ea a fost cea care le-a ajutat pe toate fetele în culise fără urmă de rivalitate.
 • Alexandra Epure din Bucureşti, este “intriganta familiei”. Ea susţine cu dezinvoltură că scopul scuză mijloacele şi că nici un bărbat nu i-a rezistat până acum. Nu că ar fi cea mai cea, spune ea, ci doar pentru că întotdeauna a ştiut clar ce îşi doreşte şi şi-a urmărit cu dibăcie scopul. După o discuţie scurtă cu Cătălin, ea a cerut fetelor “tigara de după, întrucât prea sexos e bărbatul asta”, a spus ea.
 • Roxana Robotin este din Satu Mare, are alura de top model şi o atitudine extrem de elegantă. Roxana a cochetat de-a lungul timpului cu modellingul până ce părinţii nu i-au mai permis acest lucru. Momentan ea se dedică studiului la Bucureşti. Fetele au perceput-o drept fiţoasă şi au poreclit-o regina.
 • Pentru Cristina Mantu, marea pasiune este tirul.  În competiţie a apărut într-o postură spectaculoasă în rolul de Mrs Smith (Angelina Jolie din filmul “Mr&MRS Smith”) cu pistolul la jartieră. Ea i-a pus lui Cătălin pistolul la piept după care s-a predate spunându-I “M-ai dezarmat”.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

 1. andreea

  22 iulie 2010 at 16:01

  BAI VOI TOTI SUNTETI CA SI OILE DACA UN (DESTEPT ) A SCRIS CA GHERLA E COMUNA VATI LUAT TOTI DUPA EL .FRATILOR CRED CA ACUM RADE LUMEA DE VOI GHERLA NU E COMUNA CI MUNICIPIU !!!INFORMATIVA BINE INAINTE CA SA SCRIETI UN ARTICOL CA VA FACETI DE RAS CU GEOGRAFIA VOASTRA !!!

 2. Alex

  10 iulie 2010 at 17:39

  Gherla nu este comuna!!!
  ANDRADA ERSEK este din municipiul Gherla !!!
  Mai documentativa!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Peste 45.000 de fotografii au fost înscrise în competiția Huawei Next Image Awards

Published

on

 

Competiția “Next Image”, lansată de Huawei la nivel global, atrage atenția a mii de oameni. Peste 45.000 de fotografii realizate cu ajutorul telefoanelor mobile au fost înscrise în platformă de către participanți.

În România, pasionații de fotografie s-au lăsat inspirați de tot ceea ce îi înconjoară și au înscris peste 3.000 fotografii. Cei care doresc să se înscrie în continuare în competiție, pot încărca propriile cadre până pe data de 20 august, pe platforma dedicată – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board.

Te-ai gândit vreodată cum se simte un fotograf profesionist atunci când munca lui este apreciată de o audiență largă? Dacă te regăsești în această postură, să știi că nu ești singurul! Numărul de fotografii care s-au înscris în competiția “Next Image”, organizată de Huawei, o dovedește perfect – doar în România, participanții au înscris peste 3.000 fotografii realizate de ei. Cea mai populară categorie de până acum este Nature, cu peste 16.000 de fotografii înscrise în total în competiție, la nivel global. Dacă te gândești să mergi într-o vacanță, aceasta va fi o ocazie potrivită să îți înscrii imaginile surprinse în această categorie.

Este fascinant să regăsim atât de multe povești unice și interesante, în fiecare dintre fotografiile înscrise în competiția “Next Image”. Va fi extrem de greu să selectăm marele câștigător din rândul fotografiilor deja înscrise în competiție și ne așteptăm să primim chiar mai multe înscrieri în perioada următoare”, afirmă Tomasz Lazar, membru al juriului și laureat al World Press Photo.

Pe lângă șansa de a deveni fotografi recunoscuți, prin publicarea fotografiilor în revista National Geographic, câștigătorii se vor putea bucura de premii substanțiale. Câștigătorul marelui premiu, pentru cea mai bună fotografie, va primi suma de 10.000 de euro, un laptop Huawei MateBook X și șansa de a pleca într-o expediție foto în Italia. Autorii celor mai bune 3 fotografii din fiecare categorie (Faces, Good Night, Hello Life!, Check-In, Nature, Storyboard), vor câștiga premii în bani, laptopuri Huawei Matebook X și smartphone-uri din seria Huawei P20.

Așadar, în cazul în care consideri că ai o înclinație spre fotografie, nu mai ezita și înscrie-ți fotografiile în competiție până la data de 20 august. Perioada de votare se încheie pe 28 august, iar juriul va decide câștigătorii pe data de 10 septembrie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

Cei trei membri ai echipei, Marian Tănase (operator), Laurențiu Rădulescu (reporter) și Adrian Rotaru (DSNG), au făcut 14 ore, pe ruta București-Sofia-Atena și s-au oprit în satul Mati, la aproximativ 25 de km de Atena. Localitatea, distrusă în proporție de 98%, conform evaluărilor făcute de autoritățile elene, oferă o priveliște dezolantă, cu cele peste 100 de case distruse de flăcări și rândurile de mașini carbonizate.

”Cel mai mare impediment a fost să îi facem pe oameni să ne vorbească, mai ales după ce au pierdut tot ce aveau”, spune reporterul Laurențiu Rădulescu. Echipa a reușit, totuși, să identifice în zonă câțiva români care locuiau acolo și i-au convins să povestească prin ce au trecut.

Acomodarea cu subiectul, cu locul și punctele de unde s-au făcut intervențiile a fost una anevoioasă pentru echipă. Nu este ușor să vorbești când ai în fața ochilor un asemenea tablou. ”Satul este unul cu străduțe înguste de maximum 5 m, cu case și de o parte și de cealaltă, iar fiecare locuitor are cel puțin câte o mașină a lui, ca să nu mai vorbim de turiștii veniți aici în sezonul estival”, a descris Laurențiu, într-o intervenție de vineri dimineață, la Matinalul Digi FM. ”În lateral, este un drum național cu două benzi. Toți cei care au venit pe drumul național au mers spre sat și spre mare, crezând că se vor salva. Cei din sat au început să urce spre drumul național, crezând, la fel, că se pot salva. Dar drumurile s-au blocat și, practic, oamenii s-au trezit înconjurați de foc din toate părțile”, explică reporterul Digi 24, pe baza informațiilor strânse de la martori.

Sub impresia celor văzute și a mărturiilor obținute de la localnici și autorități, este greu să îți păstrezi sângele rece, detașasarea. ”Cel mai important pentru echipă, într-o astfel de situație, este să îți conservi energia și să nu se atașezi profesional. Am văzut copii morți, oameni găsiți îmbrățișați după ce au fost prinși de foc, am văzut detalii care îți rămân pentru totdeauna în minte”, adaugă Laurențiu, admițând că este una dintre cele mai dificile misiuni jurnalistice de până acum.

Echipa va transmite și în zilele următoare corespondențe de la fața locului, ținând la curent spectatorii Digi 24 cu evoluția celor mai grave incendii produse în Grecia, în regiunea Attica, în care și-au pierdut viața cel puțin 85 de persoane.

Digi 24, cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Parte a Grupului Digi Communications, Digi 24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize și interviuri, sub sloganul ”Informația la putere”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Amalia Enache revine in echipa Stirilor PRO TV

Published

on

 

Jurnalista Amalia Enache revine la pupitrul Stirilor PRO TV dupa o pauza de doi ani. Vedeta va prezenta jurnalul de noapte din 13 august, informeaza TV Mania.

Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending