Connect with us

ALL MEDIA

Botezatu cucerit de 12 domnisoare sexy intr-o singura seara! (galerie foto)

Published

on

Prima seară a showului Burlacul a fost încărcată de emoţii, suspans, lacrimi dar şi mult entuziasm. Din păcate însă, pentru o parte din domnişoare, seara la Palatul Ştirbei nu s-a finalizat aşa cum şi-ar fi dorit. Într-o ceremonie extravagantă, Bote a oferit după prima întâlnire doar 12 trandafiri.

Selecţia a fost într-adevăr dificilă deoarece fiecare din domnişoare s-a remarcat prin ceva deosebit, fie că a fost vorba despre o personalitate interesantă, o replică inteligentă sau pur şi simplu un zâmbet superb. Momentan în competiţie au rămas doar cele care au reuşit sa vină cu un pas mai aproape de idealul feminin al celebrului burlac. Cum arată, ce fac, cum sunt în viaţa de zi cu zi aceste femei care au şansa de a spera la inima lui Bote?

 • Violeta Babliuc are 24 de ani şi este din Timişoara. Este momentan masterandă la ştiinţe economice şi frecventează toate concursurile de miss. Locuieşte cu sora mai mică, părinţii  acestora fiind plecaţi de multă vreme în Italia. Fetele deţin împreună o cofetărie, un mic business care le ajută să se întreţină.
 • Roxana Codreanu este din Râmnicu Vâlcea şi lucrează momentan ca arbitru de handbal. A făcut handbal de performanţă, dar în urma unui accident a fost nevoită să renunţe.
 • Alina Mihăilă locuieşte în Bucureşti, dar este din Piteşti. Este cântăreaţă şi studentă la actorie. Efervescentă şi mereu cu zâmbetul pe buze, Alina speră că firea ei voioasă o va face remarcată în ochii celebrului burlac.
 • Carla Şuteu este braşoveancă şi are 35 de ani. Lucrează ca profesoară de franceză la un liceu de construcţii. Carla este divorţată şi are o  fetiţă de 9 ani
 • Alina Bianca Csiki se descrie ca “fetiţa femeie, îndrăgostită de dragoste, care doreşte să evolueze”.  În competiţie, Alina s-a prezentat drept femeia cameleon. Ea a lucrat în urmă cu ceva vreme la un post local din Braşov prezentând o emisiune pentru cinefili. A avut o singură relaţie serioasă, care a durat 13 ani, după care încă încearcă să-şi refacă încrederea în sine. Deşi nu este foarte înaltă ea a avut totuşi ocazia să lucreze la un moment dat cu Cătălin, care, la vremea respectivă, a introdus-o în rândul manechinelor sale pentru că avea o atitudine  mai specială. De atunci nu l-a mai văzut. Curiozitatea dacă imaginea ei a rămas în mintea lui Bote şi perspectiva unei reîntâlniri au adus-o în concursul Burlacul.
 • Andrada Ersek este funcţionar public la primăria Gherla, o comună din apropierea Clujului. A fost “Miss tricouri ude” la Tg. Mureş şi este o nonconformistă. Se declară o brunetă focoasă şi extrovertă, care ştie să-şi urmărească interesul. Andrada se face mereu remarcată, mărturiseşte ea, pentru că vorbeşte mai tare decât toţi din jur.
 • Mihaela Stanciu a ştiut din start că trebuie să participe la această emisiune. Deşi nu a mai avut tangenţe până acum cu showbiz-ul, ea a crezut cu tărie că această emisiune i se potriveşte mănuşă. Este singură, are 29 de ani, locuieşte de ani buni în Milano. Întâia oară când a plecat din ţară, într-o excursie în Italia, s-a îndrăgostit de pasagerul care îi stătea alături. A locuit alături de acesta ani buni până ce relaţia s-a destrămat. De mai bine de un an îşi dorea să vină acasă (ea fiind din Botoşani), dar nu găsise o motivaţie suficient de puternică să facă acest pas. Emisiunea “Burlacul” a determinat-o să revină în ţară. Mihaela a fost stewardesă şi lucrează în prezent la check in-ul din Milano. Fire curajoasă, tânără a început un curs de pilotaj avioane.
 • Corina Costachi este din Constanţa şi lucra până acum ceva vreme ca PR la o agenţie de modele. Încă din momentul în care s-a înscris la casting, ea a luat o decizie drastică:  “ştiam că în acest show e locul meu, aveam un feeling mult prea puternic, astfel că, aşa dintr-o dată, şocându-i pe toţi, mi-am dat demisia şi am luat primul tren către Bucuresti”.
 • Melania Potlog este o romantică incurabilă, care susţine că încă crede în Făt Frumos, cel de pe calul alb. Pentru Melania, Cătălin cu Ferrari-ul său se încadrează foarte bine descrierii. În prima seara organizată la Palatul Ştirbei tânăra i-a oferit lui Bote un trandafir alb pe care designerul l-a pus la buzunarul sacoului. Ce a observat Bote la Melania este faptul că e peltică. O calitate care o diferenţiază pe Melania de restul feţelor este grija faţă de ceilalţi. Ea a fost cea care le-a ajutat pe toate fetele în culise fără urmă de rivalitate.
 • Alexandra Epure din Bucureşti, este “intriganta familiei”. Ea susţine cu dezinvoltură că scopul scuză mijloacele şi că nici un bărbat nu i-a rezistat până acum. Nu că ar fi cea mai cea, spune ea, ci doar pentru că întotdeauna a ştiut clar ce îşi doreşte şi şi-a urmărit cu dibăcie scopul. După o discuţie scurtă cu Cătălin, ea a cerut fetelor “tigara de după, întrucât prea sexos e bărbatul asta”, a spus ea.
 • Roxana Robotin este din Satu Mare, are alura de top model şi o atitudine extrem de elegantă. Roxana a cochetat de-a lungul timpului cu modellingul până ce părinţii nu i-au mai permis acest lucru. Momentan ea se dedică studiului la Bucureşti. Fetele au perceput-o drept fiţoasă şi au poreclit-o regina.
 • Pentru Cristina Mantu, marea pasiune este tirul.  În competiţie a apărut într-o postură spectaculoasă în rolul de Mrs Smith (Angelina Jolie din filmul “Mr&MRS Smith”) cu pistolul la jartieră. Ea i-a pus lui Cătălin pistolul la piept după care s-a predate spunându-I “M-ai dezarmat”.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

 1. andreea

  22 iulie 2010 at 16:01

  BAI VOI TOTI SUNTETI CA SI OILE DACA UN (DESTEPT ) A SCRIS CA GHERLA E COMUNA VATI LUAT TOTI DUPA EL .FRATILOR CRED CA ACUM RADE LUMEA DE VOI GHERLA NU E COMUNA CI MUNICIPIU !!!INFORMATIVA BINE INAINTE CA SA SCRIETI UN ARTICOL CA VA FACETI DE RAS CU GEOGRAFIA VOASTRA !!!

 2. Alex

  10 iulie 2010 at 17:39

  Gherla nu este comuna!!!
  ANDRADA ERSEK este din municipiul Gherla !!!
  Mai documentativa!

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

TVR a programat ediţii in memoriam dedicate celebrului regizor Lucian Pintilie

Published

on

Televiziunea publică va difuza o serie de programe dedicate celui care a fost Lucian Pintilie, personalitate marcantă a cinematografiei româneşti.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 23.00, TVR 1 difuzează o ediţie a emisiunii „Dosar Romania” dedicată  filmului „Reconstituirea”, capodopera semnată de marele regizor. Cornel Mihalache a realizat dosarul „Reconstituirii”, un document de televiziune care ne dezvăluie culisele filmării şi ne aduce mărturii inedite despre felul în care lucra regizorul Lucian Pintilie. Actorii Vladimir Găitan, George Mihăiţă, Ileana Popovici, George Constantin şi Ernest Maftei vorbesc despre film, filmări şi timpurile în care a fost realizată „Reconstituirea”.

Considerat cel mai bun film românesc din toate timpurile, de către Asociaţia Criticilor Români de Film, „Reconstituirea” este programat duminică, 20 mai, pe TVR 2 de la ora 13.10. Lucian Pintilie relatează anchetarea (reconstituirea) unei bătăi între doi tineri. Prin actele de o crasă stupiditate miliţienească, ce pot fi considerate veritabile scene de comedie neagră, se produce tragedia unei lovituri mortale chiar sub ochii investigatorilor. La scurt timp de la lansarea din 1968, filmul a fost interzis şi relansat în 1990. Scenariul a fost scris după nuvela omonimă a lui Horia Pătraşcu, textul literar bazându-se pe un fapt real. În film au jucat Vladimir Găitan, George Constantin, George Mihăiţă, Emil Botta, Ernest Maftei şi Ileana Popovici.

Lungmetrajul va fi difuzat şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 23.00.

TVR 3 difuzează sâmbătă, respectiv, duminică, de la ora 17.00, „Fără Titlu”, un making of al producţiei „De ce bat clopotele Mitică?” şi un making of al filmului „Balanţa”.

Ediţia „Fără Titlu” dedicată lungmetrajului „De ce bat clopotele Mitică?” va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 16.00.

 

Născut la 9 noiembrie 1933, la Tarutino, în Basarabia (azi în Ucraina), Lucian Pintilie a absolvit, în anul 1956, Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”. A regizat numeroase spectacole de teatru, iar anul 1965 a marcat debutul său în cinematografie, cu filmul „Duminică la ora 6”.

De numele său se leagă capodopere precum „Reconstituirea”, „Le Tableau”, „Salonul nr. 6”, „Balanţa”, „O vară de neuitat”, „Prea târziu”, scurtmetrajul „Tertium non datur”, „Terminus Paradis”, „Capul de zimbru”, „După amiaza unui torţionar” sau „Niki Ardelean, colonel în rezervă”.

 

Foto credit: Playtech

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Pavel Bartoș exclusiv pentru DigiFM: „Mă deranjează termenul de vedetă”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Pavel Bartoș a fost invitatul lui Cătălin Striblea la emisiunea “Oameni de Colecție”, emisiune de interviuri unice, difuzate LIVE pe pagina de facebook DigiFMRadio și în fiecare duminică, on air, la DigiFM.

Cătălin Striblea a început interviul cu o scurtă prezentare a lui Pavel Bartoș, în care a enumerat motivele pentru care acesta este celebru. Actorul a avut însă niște remarci la acest termen.

„Nu știu dacă a fi celebru este un vis al meu. Încerc doar să îmi fac treaba. Mă deranjează termenul de vedetă. Vedetă înseamnă ceva mult mai complex. Vedetă este Simona Halep, Gică Hagi, Ilie Năstase. Eu mă consider o persoană publică, cu un oarecare succes. Mă bucur că am succes în teatru cât și în televiziune.”

Pavel Bartoș a vorbit despre înscrierea la facultate, la Teatru. Uitase banii de înscriere acasă și chiar dacă i-ar fi trimis mama sa banii, ar fi ajuns prin mandat poștal abia în 3 zile. Acest lucru ar fi însemnat să rateze înscrierea, pentru că era ultima zi.

“Am uitat banii de înscriere la facultate. Am intrat în cancelarie, erau vreo 7-8 profesori. Le-am zis că am uitat banii de înscriere la teatru acasă și am nevoie de 5000 de lei. <<Mă ajutați? Promit că peste 3 zile, când vin banii, vi-i dau!>>. ”

Pavel a avut mare noroc, pentru că unul dintre profesori a apreciat curajul său și i-a împrumutat banii. “Din fundul sălii, profesorul de franceză, domnul Ionescu a zis <<Ia uite, mă! În sfârșit cineva cere bani pentru că vrea să facă școală. Da, îți dau eu, tinere!>>. Venea apoi la toate examenele mele și mereu îmi spunea că au fost cei mai bine investiți bani”, a completat el.

Mama sa credea că el va da la Drept. După ce a intrat la Teatru, Pavel s-a dus acasă să îi dea vestea cea mare. Iar dialogul dintre ei, a sunat cam așa (după cum ne-a povestit actorul):

-Mamă, am intrat!
-Ce bine!
-Da, dar trebuie să îți spun ceva! Am intrat la Teatru!
-Pauză…. E facultate. Tot e bine. Măcar nu ajungi golan!

Pavel a povestit și despre o întâmplare, din copilărie, care l-a marcat destul de mult.

”Pe data de 3 martie am pierdut cartela. Până pe 31 martie, mă gândeam că nu o să avem ce să mâncăm. Am refăcut drumul de acasă la magazin de trei ori, plângeam. Până la urmă m-am întors și am întrebat vânzătoarea. Am găsit cartela acolo, o adusese un domn. E foarte important ca generațiile de acum să știe că nu e bine cum a fost. ”

Cătălin Striblea a vrut să știe cât de apropiat este Pavel Bartoș de Smiley.

„Suntem mai mult decât prieteni. Smiley este un membru al familiei. Mi-e dor când nu suntem împreună. El are o educație foarte sănătoasă și se simte asta. Are mult bun simț. Datorită lui pot să zic că am devenit un om mai bun. Nu a zis niciodată ceva de rău de nimeni.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Iuliana Tudor, gânduri despre Cristian Țopescu: „Am pierdut cu toții un OM bun”

Published

on

Iuliana Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a lansat o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook, în amintirea celui care a fost și va rămâne -OMUL Cristian Țopescu.

 

Domnule Țopescu,

…domn, așa cum ați fost toată viața, asa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deși mereu mă invitați să vă spun pe nume. Ați plecat…e gol tare în urmă pentru familie, pentru breaslă, pentru toți românii. Am pierdut cu toții un Om bun și un Profesionist rarisim! Pentru că așa ați fost!
Am pierdut cu totii pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepționale marile bucurii ale sportului romanesc! Pentru că așa ați fost!

Am pierdut cu toții, noi colegii din TVR, un reper. Ați iubit Televiziunea Română și ne-ați iubit pe noi toți, așa cum o poate face doar cel care înțelege rostul și esența acestui loc. Aveați un cult pentru „cea mai frumoasă meserie din lume” cum îmi spuneați, făcută la postul public. V-amintiți? Eram la parterul blocului turn și mi-ați spus: „Cine are vocație pentru meseria făcută la postul public de televiziune are sanșa de a face arta aici”.

Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs… Telefonul primit în fiecare an de ziua mea mi se părea fantastic și atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Țopescu găseați un răgaz pentru a mă suna și a-mi spune „La mulți ani!”. Și ce mult vă bucura să vă povestesc despre „tizul” dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneți fiului meu care poartă și numele Cristian. Ne veți lipsi!!!

Să vă fie…liniște și lumină! Rămas bun!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending