HomeALL MEDIABotezatu pe Twitter despre Bianca Dragusanu: „Gata.Next.”

Botezatu pe Twitter despre Bianca Dragusanu: „Gata.Next.”

Adevarat sau nu, cuvintele lui Botezatu si mesajul sau pe Twitter confirma despartirea sa de Bianca Dragusanu: „Gata.Next.”

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu nu mai sunt impreuna, cel putin asta a inteles publicul din emisiunea lui Dan Capatos de joi seara. Lacrimi, resentimente, durere si iertare, toate redate de cea care a fost „blonda lui Bote”, chiar in emisiune.

Din cauza contractului pe care il are cu ProTv-ul, la „Dansez pentru tine”, Bote nu si-a putut spune, in direct, parerea sa fata de relatia lui cu Bianca.

Designerul a transmis insa mesaje indirect catre Bianca, prin telefon, in regia de platou, prin care ii spunea sa se opreasca din discutii pentru a nu se face de ras si sa nu minta in ce spune.

Pe Catalin Botezatu nu-l cunoastem ca fiind omul care se scalda in scandaluri si caruia ii place sa se faca de ras in fata publicului sau, desi presa a avut aceasta grija, mai mereu.

Catalin Botezatu nu a mai scris nimic pe Twitter in luna noiembrie a anului trecut, iar acum a revenit cu un mesaj scurt si cuprinzator care lasa loc speculatiilor: „Gata.Next.”.

Aceste doua cuvinte nu ne trimit cu gandul decat la hotararea sa de despartire si dorinta de a merge mai departe, in viata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns