Connect with us
 

O nouă echipă se alătură listei de finaliști la „Bravo, România!”: duminica aceasta campionii la gimnastică și fitness de la WorldClass au câștigat locul întâi în ediția în care s-au întrecut cu cei de la Damat și Romvac și merg așadar în finală. Numărul lor a fost de-a dreptul atrăgător, iar jurații au apreciat faptul că s-au prezentat cu o coregrafie în care nu au inclus atât de multe elemente de sport – la care sunt ași – ci cât mai multe mișcări de dans.

Pe lângă asta, sportivii au stat bine și la capitolul voce, astfel că numărul lor nu avea cum să nu fie câștigător. 5000 de euro au câștigat sportivii de la Move On, dar și calificarea în finala care le poate aduce marele premiu de 20.000 de euro pentru cazul pentru care luptă.

BRAVO ROMANIA ANTENA 1

BRAVO ROMANIA
ANTENA 1

Au venit la „Bravo, România!” pentru că vor să ajute niște copii talentați, mici campioni, cea mai frumoasă împlinire a comunei Berzunți, un loc în care neajunsurile par să fi oprit timpul în loc. Copiii sunt antrenați de un suflet devotat sportului, antrenorul Sorin Iordache, care nu de puține ori i-a susținut pe acești copii din modestele fonduri proprii. Sorin este antrenor de lupte libere la clubul CSM Onsești. A venit din Brasov în 2013 și s-a angajat ca antrenor la clubul sportiv.

La sfârșitul lui 2013 Sorin s-a gândit să facă o sală de antrenamente pentru copiii din comuna Berzunți. Ideea lui a pornit de la copiii pe care îi vedea că abandonează școala. Astfel s-a gândit că dacă va înființa această sală de sport, copiii vor veni aici din plăcere. A amenajat sala de sport într-o clasă din școala din Berzunți, a adus saltele pe care le-a reparat, a amenjat sala pentru antrenamente. În școală funcționează doar două clase, una pregătitoare și o alta de a II-a. Toți copiii antrenați în această sală de sport au luat medalii la campioantele naționale. Daniela este una dintre micile campione ale României.

Are 12 ani si este deja vicecampioană naţională la lupte libere. De doi ani, Daniela practică lupte libere. Echipamentul şi ghetele le-a căpătat de la colegii mai mari, iar părinţii o întreţin pe ea şi pe fratele mai mic din ceea ce câştigă din munca de zilieri. De un an, casa ei e mai mult Clubul Sportiv de la Oneşti, care se află la 30 de kilometri de casă. După orele de şcoală, Daniela se antrenează cel puţin trei ore, intens, pentru că cea mai mare dorinţă a ei e să ajungă la Olimpiadă.

O pereche de ghete costă cel puțin 60 de euro, de exemplu. O avere pentru familia ei, pe care sărăcia o ţine departe de competiţii. Părinţii nu şi-au văzut niciodată copila în concurs, i-au admirat doar medaliile. În doi ani, Daniela a adunat titlul de vicecampioană naţională şi locul I individual, dar şi cu echipa de fete. Daniela e unul dintre cei 14 copii care promit să facă performanţă în sport.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Carla’s Dreams își surprinde colegii de la ”X Factor” cu opțiunile sale culinare

Published

on

 

Obișnuit să se joace cu vorbele și să le și pună pe note, Carlas Dreams nu face pauză nici măcar când este la pupitrul de jurat ”X Factor”, așa că și-a surprins din nou colegii cu analogiile sale. 

De această dată, în timpul audiţiilor „X Factor”, Carla’s Dreams îi explicã unui concurent că, deși timbrul vocii sale este extrem de plăcut, interpretarea a fost una lipsită de surprize, astfel că rezultatul nu a fost cel scontat. ”Nu poți să mânânci unt cu unt, doar cu pâine! Sau… cu cârnați!”, a fost analogia folosită de juratul ”X Factor”, care a stârnit hohote de râs în salã.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor”, care va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1,  se anunță a fi unul plin de surprize. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Actorul Cristi Iacob este noul jurat „Te cunosc de undeva”. Pe cine il va inlocui?

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Schimbare de componență în juriul “Te cunosc de undeva!”, transforming-show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși care va reveni, din 8 septembrie, la Antena 1, cu un nou sezon.

Actorul Cristi Iacob este noul jurat al show-ului “Te cunosc de undeva!” și, în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii, va lua loc la masa juriului alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan și le va acorda concurenților punctele pentru actorie.

Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. Te cunosc de undeva!” însă este un show cinstit, curat și vizibil și am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri”, spune Cristi Iacob.

De asemenea, el îi va pregăti pe concurenții noului sezon pe partea de actorie și își dorește ca aceștia să vadă în el, în primul rând, un prieten. Pe de altă parte, promite să-i pună pe toți la treabă. “Nu-mi place suficiența, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepții și îi voi acorda fiecăruia șanse de sută la sută. De asemenea, îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde”, mai spune Cristi.

Juratul mărturisește că nu îi va fi ușor atunci când va trebui să critice anumite prestații, în timpul show-ului. “Mi-e greu să critic oamenii. Dar o să le spun adevărul!”, promite el.

Cristi Iacob (50 de ani) s-a născut la Galați și a absolvit Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, în anul 1992. A jucat în numeroase piese de teatru, filme artistice și scurt-metraje și, pe parcursul carierei, a obținut mai multe premii, printre care: cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam, în spectacolul „Trei gemeni veneţieni” de Antonio Collalto, în cadrul Festivalului Național de Comedie Galați, 2015; premiul pentru interpretare masculină pentru rolul Matei din pelicula „În film la Nașu’ ” (2012), regia Christina Iacob, Dublin 2013; premiul „Makhila de bronz” și premiul de interpretare pentru rolul Pepe din filmul „Pepe și Fifi” (1994), regia Dan Pița, Aracachon, 1995. În prezent, face parte din trupa Teatrului Mic din Capitală.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mihaela Radulescu se retrage din juriul ROMANII AU TALENT

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Mihaela Radulescu (49 de ani) a decis sa nu mai participe in noul sezon al show-ului de la PRO TV – Romanii au talent. Vedeta a facut anuntul pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Radulescu s-a alaturat PRO TV in anul 2014, fiind in juriul show-ului alaturi de Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis, iar mai apoi Florin Calinescu.

„Dragii mei, Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent“, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending