HomeLIFE STYLEBrazilienii ,,Tchu Tcha Tcha’’ colaboreaza cu Bryan Wilson si Sebastian Crayn

Brazilienii ,,Tchu Tcha Tcha’’ colaboreaza cu Bryan Wilson si Sebastian Crayn

Sebastian Crayn este un nume binecunoscut in muzica internationala, dar mai putin cunoscut in Romania, desi, Vlad pe numele sau, este de-al nostru, din Vaslui.

El s-a facut remarcat international prin colaborari de exceptie, cum ar fi: Kaoma (Brazilia, Franta – creatorii Lambada), Mastik Soul, Massive Drums.

De ceva vreme el colaboreaza cu Bryan Wilson, portughez sadea, cu care a lansat pana acum single-urile: ,,Happy people’’ – prezent pana acum in peste 50 de compilatii internationale precum Ministry of Sounds, Kaos, Vidisco, Best House, Top Hits, etc., ,,Make You Fly’’ remixat de producatori foarte cunoscuti din Portugalia, Germania si Brazilia; ,,Uma Noite’’ sau ,,Ate a noite parar” – (Pana cand noaptea va trece)

Cea mai noua productie semnata Bryan Wilson & Sebastian Crayn, compusa impreuna cu producatorul roman Andre Rizo (coautor al pieselor Tu amor, Teach me) se numeste ,,Uma Noite” si a fost inclusa deja in peste 30 de compilatii precum Ministry of Sounds, Kontor si Vidisco. Piesa a fost remixata de peste 10 DJ internationali printre care: Perez Brothers (cunoscuti pentru colaborari de exceptie cu Inna, Adele, Enrique Iglesias, Britney Spears, etc. ), Massive Drum (Potugalia – un nume cunoscut la noi pentru remixul Alexandrei Stan), etc.

,,Uma Noite’’ este difuzata pe numeroase radiouri din peste 10 tari: Portugalia, Brazilia, Israel, Turcia, Olanda, Spania, Germania, SUA, Canada, Australia, Elvetia, ajungand chiar si pe locul 1 in topurile din Serbia si Cipru.

Bryan Wilson si Sebastian Crayn se numara printre putinele proiecte muzicale, care includ romani, listate pe faimoasele canale Kontor TV, Exclusive Records, Rooster, Teta Music.

,,Uma Noite” a atras atentia lui Joao Lucas & Marcelo cunoscuti in toata lumea cat si in Romania pentru super hitul ,,Tchu Tcha Tcha’’ si uite asa Sebastian Crayn si Bryan Wilson au fost invitatii speciali a celor doi in Brazilia unde, impreuna, au participat la filmarea DVD-ului Joao Lucas & Marcelo ,,Life is a party„ si au sustinut un mini concert in clubul Villa Mix, locatie in care s-au lansat nume deja foarte cunoscute in industria muzicala: Gustavo Lima, Alex Ferarri, Michel Telo, acesta fiind primul care a realizat videoclipul pentru single-ul ,,Ai se ti pego’’ in acest club.
Nu mica le-a fost surpriza cand Joao Lucas & Marcelo si-au exprimat dorinta a canta piesa celor doi impreuna, la finalul filmarilor ei transmitand si un mesaj pentru Romania:

Totodata Gustavo Lima si-a exprimat dorinta de a scoate un single produs de cei trei din BASS Production : Sebastian Crayn, Andre Rizo, Bryan Wilson.

In acest moment baietii sunt in turneul international de promovare si se vor alatura celor 2 brazilieni in turneul de promovare in Europa incepand cu luna februarie 2013.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns