Connect with us

ALL MEDIA

Pet Shop Boys (trupa muzicala infinţată în 1981)

Published

on

Neil Tennant si Chris Lowe s-au cunoscut in vara anului 1981. Au inceput sa compuna sub numele de West End. Mai tarziu, in semn de apreciere fata de cativa prieteni care lucrau intr-un pet shop din Ealing, Neil si Chris isi schimba numele in Pet Shop Boys. “Ni s-a parut ca suna ca o trupa de rap britanica”, declara Neil intr-un interviu.

In 1985, dupa inca un insucces de piata cu single-ul One More Chance, britanicii primesc o oferta din partea celor de la Parlophone Records, label afiliat EMI. In iulie, Pet Shop Boys lanseaza Opportunities, primul lor single produs de Parlophone. In 1987 Pet Shop Boys revin cu Actually, un superb album de studio care le aduce trei hituri de top 10: It’s a Sin, coverul Always on My Mind si What Have I Done to Deserve This, un duet Tennant – Dusty Springfield.

Urmatorul album, Introspective (1988), este si cel care le da britanicilor ultimul lor single de Top 40in Statele Unite (Domino Dancing). In martie 1991, Pet Shop Boys lanseaza un cover dupa piesele Where The Streets Have No Name/U2 si Can’t Take My Eyes Off You/Frankie Valli. Rugati sa comenteze, U2 declara: “Ce am facut sa meritam asta?”. In noiembrie, se lanseaza o noua compilatie semnata Pet Shop Boys.

Discography contine sase piese vechi, dar si cateva piese noi, intre care si single-ul Was It Worth It? 1995 este anul in care Neil Tennant il cunoaste personal pe David Bowie, in culisele de la Wembley Arena dupa un magnific concert sustinut de acesta. In august 1996, Pet Shop Boys ies la rampa cu un nou single. Se A Vida E (That’s The Way Life Is) si albumul Bilingual se vor o surpriza pentru fanii care asteptau de trei ani un nou material discografic.

In 1999, Pet Shop Boys revin cu albumul Nightlife, un album ce include 12 piese, intre care un hit single dance – New York City Boy, si un duet cu Kylie Minogue – In Denial. In timpul turneului de promovare in Statele Unite, Tennant si Lowe isi colaboreaza cu dramaturgul Jonathan Harvey la un musical, astfel ca in 2001 debuteaza in West End cu piesa Closer To Heaven, o aspra critica la adresa societatii si a prejudecatilor impotriva homosexualilor. In aprilie 2002, Pet Shop Boys lanseaza albumul Release, pentru ca in 2003 sa revina cu o noua colectie de remixuri – Disco 3 si cu un dublu-album greatest hits intitulat Pop Art.

BREAK FOR LOVE- Baby don’t you worry
I want to be the man that you want me to be

There’s no need to worry
I’m gonna give you love the way want it to be

I’ll be there every morning baby
To hold you tight
And that’s why baby
You don’t have to wonder why
Why I love you
I need you
Got to ha-have you
I need you, oh
Right now

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. ALex Murad

    21 octombrie 2008 at 22:15

    Foarte frumoasa piesa, asta este un mix pentru un film dar este sip iesa originala Break 4Love care a aparut pe cel mai recent album Pet Shop Boys . Pupici celor care sunt fani adevarati !

Lasă un răspuns

Internship

Global lansează primul program de internship din domeniul entertainment-ului și talent management-ului

Published

on

Timp de trei luni, tinerii au acces în culisele entertainment-ului. Pe 19 iunie Global Entertainment, cea mai mare platformă de artiști și influenceri din România, dă startul înscrierilor în programul de internship dedicat tinerilor care vor să descopere provocările, profesionalismul, creativitatea și dinamica de lucru din domeniul entertainment-ului.

Acest program de internship plătit reprezintă ocazia perfectă pentru cei care vor să-și lărgească aria de cunoștințe din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, producție audio-video și administrarea drepturilor de autor. Internship-ul urmează să se desfășoare din trei în trei luni și își propune să aducă în atenția tinerilor tendințele tehnologice importante pentru succesul în era digitală și trendurile acestor industrii caracterizate de o continuă schimbare.

În program se pot înscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializări, acestea urmând să aleagă unul dintre modulele propuse în cadrul lui. O singură cerință este obligatorie: să fie entuziaste, pentru că entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conținutului care devine viral și al producțiilor revoluționare din domeniul audiovizualului.

Prin intermediul acestui internship, Global pune la dispoziția tinerilor interesați trei module: Creativity & Content Creation, Marketing & Sales și Legal & Business Affairs. Candidații trebuie să opteze pentru unul dintre cele trei module și să parcurgă un proces de selecție care se va desfășura atât online, cât și offline. Pe parcursul acestui proces, accentul va fi pus pe întrebările experențiale la care participanții vor răspunde. Candidații selectați își vor desfășura activitatea la sediul Global împreună cu un mentor dedicat în funcție de modulul ales.

„Artiștii și influencerii Global sunt o prezență de top în toate mediile relevante, indiferent dacă vorbim despre muzică, evenimente, online, televiziune, radio sau advertising. Totul este despre oameni, ideile lor și entuziasmul cu care le pun în aplicare, de aceea suntem într-o permanentă căutare de talente. Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piața din România, le oferim tinerilor șansa să-și perfecționeze aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabilește trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente și influencer marketing”, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global.

Înscrierile se pot face aici: internship.weglobal.ro.

Platforma Global, formată din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenția de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group anunță ieșirea din must-carry

Published

on

Intact Media Group –  Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZuTV) și Antena 3 – cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc  a luat decizia de a ieși din must-carry (lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt obligați să le aibă în grilă).

Intact Media Group anunță că la data de 15.06.2018 a semnat un contract de retransmisie cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune Digi Film îşi schimbă denumirea în FILM NOW

Published

on

Foto Credit: DIGI TV

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o nouă identitate. După șapte ani sub același brand, el își asumă acum un nume care întrupează valorile spectacol, culoare, aventură, într-o lume în care totul se întâmplă acum: aventură, acum; emoţie, acum; film, acum.

Astfel, Digi Film devine Film Now, un canal TV care aduce publicului abonat mai mult spectacol, mai multă emoţie, mai mult dinamism într-o selecție de filme de calitate, 24 de ore din 24, neîntrerupte de pauze de publicitate.

Digi Film a pornit în februarie 2011, din dorința companiei RCS & RDS de a completa oferta modestă a canalelor de film prezente în România. De atunci, Digi Film a adus publicului producţii de vârf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecărui gen. Difuzând încă de la lansare titluri premiate, multe cu succes colosal la box office, Digi Film a devenit rapid unul dintre preferatele  telespectatorilor Digi și ale cinefililor.

„Dacă ar fi să ne definim printr-o idee, probabil am vorbi despre acţiune sau adrenalină. Dar am promovat întotdeauna o combinaţie între fiorul adrenalinei  şi senzaţia de confort şi relaxare a comediilor bune, şi am completat tabloul cu cea mai diversă paletă de genuri: thriller, science-fiction, istoric, horror, film romantic, animaţie, dramă etc. În luna iulie, filme ca “Ice Age”, “Paddington 2”, “Doctor Strange”, “Arrival”, “Escape Plan”, “Den of Thieves”, “Bastille Day” și multe altele vor face parte din oferta Film Now,” precizează Bogdan Chiriţoiu, manager canale tematice.

Digi Film / Film Now are ca target principal spectatorul urban între 18 și 65 de ani. Grila 24/24 urmărește structura demografică și tiparul ocupării forţei de muncă, precum și tiparul de consum al telespectatorilor români, oferind filme de aventură, acţiune, comedie sau familie în timpul zilelor de lucru, animaţii și filme pentru copii în dimineţile zilelor de weekend și în perioadele de sărbători, filme cu cast puternic și renume în zilele de weekend. În prime time sunt programate cele mai intense filme de acţiune, aventuri sau thriller, cele mai tari comedii, cele mai incitante drame psihologice sau de suspans. Noaptea se difuzează preponderent filme de acţiune, thriller sau horror, pentru amatorii de senzaţii tari.

Digi Film / Film Now colaborează cu cele mai puternice companii de distribuţie de film din întreaga lume, de la marile studiouri (Warner, Disney, NBC etc.) la companii independente din România sau din străinătate, pentru a asigura telespectatorilor săi acces la o selecţie pentru toate gusturile și exigenţele

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending