HomeALL MEDIABrenciu a vrut sa devina "zana" TVR-ului – numai ca bugetul televiziunii nu face fata cerintelor artistului !

Brenciu a vrut sa devina "zana" TVR-ului – numai ca bugetul televiziunii nu face fata cerintelor artistului !

Horia Brenciu a fost la un pas de a reveni pe sticla, intr-un show de proportii marca TVR, numai ca salariul cerut de artist era mult peste bugetul televiziunii: 30.000 de euro lunar. Daca ar fi batut palma, artistul ocupa locul doi in topul celor mai bine platiti prezentatori TV, dupa Stefan Banica jr. care primeste de la „Dansez pentru tine” in jurul a 100.000 de euro lunar.

De la plecarea Andreei Marin de la carma „Surprizelor”, Televiziunea Romana nu a mai impresionat prin nici un show de divertisment care sa dea audienta pe spate. Tocmai din acest motiv, de cateva luni incoace se tot pregateste in mare secret o emisiune care urmeaza a fi difuzata pe acelasi tronson orar cu „Surprize, Surprize…”.
Pentru ca era nevoie de un prezentator volubil si care a mai avut contact cu micul ecran, cei din TVR s-au gandit la Horia Brenciu, insa s-au razgandit in secunda a doua. Dupa cum informeaza sandy-bell.com, cantaretul-actor a cerut nu mai putin de 90.000 de euro pentru un sezon intreg, respectiv 30.000 de euro lunar.

La un calcul simplu, in buzunarul lui Brenciu intrau 7.500 de euro dupa fiecare emisiune de sambata seara, o suma exorbitanta pentru bugetul televiziunii publice. Contactat, artistul a confirmat negocierile cu TVR, iar despre suma vehiculata a spus ca este „usor inexacta”, fara a oferi alte detalii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns