HomeALL MEDIABrighi ne impartaseste secretele ei din bucatarie

Brighi ne impartaseste secretele ei din bucatarie

Frumoasa cantareata, care s-a remarcat atat printr-un timbru vocal deosebit cat si printr-un look de invidiat ne-a impartasit reteta ei de spaghete carbonara, pe care a si gatit-o live in incinta complexului Ambasad’Or Otopeni. Spaghetele au fost extrem de apreciate si ca drept rasplata pentru deliciul culinar, Brighi a primit in dar un sort pe care sa il foloseasca ori de cate ori va gati de acum inainte.
Brighi canta inca din copilarie si se considera artista familiei. A capatat dragostea pentru muzica de la tatal ei, care o acompaniaza la chitara ori de cate ori interpreta isi colinda familia.  Aceasta ne-a impartasit si faptul ca de cate ori gateste, canta si ne-a si dedicat tuturor un colind „a cappella”.
Brighi este un proiect Hahaha production si a lansat de curand single-ul „Ce te faci”, un featuring cu Pacha Man pe care il puteti urmari aici.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns