HomeALL MEDIABrit Awards 2009: Pet Shop Boys, premiul pentru intreaga cariera

Brit Awards 2009: Pet Shop Boys, premiul pentru intreaga cariera

Intreaga cariera a britanicilor de va fi celebrata la editia de anul viitor a Brit Awards cu Premiul pentru extraordinara contributie adusa muzicii.

Duetul pop compus din Neil Tennant si Chris Lowe va calca pe urmele fostilor castigatori ai acestui premiu, printre care se numara trupa Oasis si Sir Paul McCartney.
„De la primul lor Brit Award, de acum peste 20 de ani, Neil si Chris au facut o munca fantastica, compunand cantece care au fost fredonate de generatii intregi de tineri”, a declarat Ged Doherty, presedintele comitetului Brit Awards, citat de news.yahoo.com.

„Pet Shop Boys au devenit de atunci una dintre cele mai influente trupe din era moderna a muzicii si merita cu prisosinta acest premiu”, a adaugat el.
Trupa Pet Shop Boys s-a remarcat ajungand de patru ori pe prima pozitie a clasamentelor britanice si a avand 22 de piese care au intrat in Top 10, de la infiintarea ei, la mijlocul anilor ’80.
Cel mai mare succes al trupei a fost piesa „West End Girls”, care a ajuns pe prima pozitie in toate topurile din lume, in anul 1986.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns