Connect with us

BUSINESS

British American Tobacco lansează în România glo ™ – un produs inovator care încălzește tutunul

Published

on

British American Tobacco (BAT) România lansează glo™, cel mai nou și mai inovator produs de încălzire a tutunului destinat fumătorilor adulți. glo™ este un dispozitiv care încălzește – nu arde – stickuri din tutun la aproximativ 240 °C. Deoarece în cazul glo™ nu există ardere, așa cum se întâmplă în cazul țigărilor tradiționale, utilizarea glo™ are potențialul de a fi mai puțin riscantă decât fumatul.

 

glo™ nu produce fum, ci emite vapori de tutun**. Vaporii formați prin încălzirea stickurilor speciale din tutun generează un gust natural de tutun, dar conțin cu aproximativ 90% până la 95% mai puține substanțe nocive decât fumul de țigară*. În comparație cu fumatul tradițional, glo™ produce mai puțin miros și nu generează scrum**.

Principalul avantaj al glo™ este simplitatea: un singur aparat, un singur buton, niciun dispozitiv extern de încarcare și o baterie care, încarcată complet, este suficientă pentru consumul a până la 30 de Neostiks™.

 

glo™ este rezultatul unui proces de patru ani de cercetare care a implicat resurse impresionante și este cu adevărat un produs de înaltă performanță. Este simplu de utilizat datorită butonului unic, iar puterea extraordinară a bateriei face ca o singură încărcare să fie suficientă pentru utilizarea a până la 30 de Neostiks”, a declarat Richard Widmann, Area Director al British American Tobacco Southern Central Europe.

 

glo™ va fi utilizat împreună cu Kent Neostiks™, stickuri din tutun asemănătoare vizual țigaretelor, dezvoltate exclusiv pentru glo™ de către specialiști în tutun pentru a oferi consumatorilor gustul autentic al tutunului, fără a implica ardere. Kent Neostiks vor fi disponibile în trei arome diferite: „Bright Tobacco” (aromă de tutun), „Citric Mix” (aromă de citrice) și „Fresh Mix” (mentol).

 

 „British American Tobacco este liderul pieței de tutun din România, cu o cotă de piață de 55%, brandul Kent reprezentând circa un sfert din consumul total la nivel național. Lansarea glo™ în România, în premieră în Uniunea Europeană, completează portofoliul companiei cu un produs nou, inovator, care are potențialul de a fi semnificativ mai puțin nociv decât țigările tradiționale”, a declarat Richard Widmann.

 

România este prima țară din Uniunea Europeană în care British American Tobacco lansează glo™. Produsul este deja extrem de apreciat în Japonia: 1 din 10 fumători a înlocuit fumatul cu glo™ în Sendai, unul din cele mai mari orașe din Japonia și cel în care glo™ a fost lansat în decembrie 2016. Mai mult, 60% din creșterea de piață a categoriei a produselor care încălzesc tutunul în Japonia se datorează glo™, odată cu lansarea produsului pe acea piață.

British American Tobacco își propune să ofere fumătorilor adulți o gamă de produse cu potențial de risc redus față de țigări. BAT a susținut și demonstrat acest angajament printr-o investiție de peste 2,5 miliarde de dolari în ultimii șase ani pentru dezvoltarea și furnizarea unor alternative care au potențialul de a fi considerabil mai puțin riscante decât țigările obișnuite. La nivel global, peste 1.500 de oameni de știință, ingineri și specialiști în tutun lucrează în centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei. Scopul principal este de a le oferi fumătorilor adulți o gamă de produse inovatoare, cu o pondere semnificativă a resurselor de cercetare și dezvoltare alocate soluțiilor alternative la fumat care au un potențial de risc semnificativ redus.

 

În plus, BAT a lansat produse inovatoare de nouă generație (produse de vapat și de încălzire a tutunului) pe 16 piețe la nivel global, precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Coreea de Sud, Rusia, Franța, Italia și Japonia. Ca urmare a succesului acestor lansări, BAT a devenit cea mai mare companie de tutun și produse de nouă generație și cea mai mare companie de produse pentru vapat din lume.

Dispozitivul glo™ este disponibil începând de astăzi în toată țara, pe www.glo.ro, și în magazinul dedicat din Băneasa Shopping City, București. Prețul promoțional la prima achiziție a dispozitivului, împreună cu 10 pachete de Kent Neostiks, este de 200 de Lei. Un pachet de Kent Neostiks se va comercializa la un preț comparabil cu cel al unui pachet de țigarete (17 Lei).

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

BUSINESS

Iata cum poti calatori in Germania si Anglia cu plecare de la domiciulul tau          

Published

on

Timpul in ziua de astazi este extrem de pretios. Multi cred ca daca aleg avionul ies castigatori pe toate partile, in conditiile in care biletele de avion sunt din ce in ce mai scumpe.

In plus, timpul petrecut in aeroporturi, transferuri si timpul asteptat la cozi poate reprezenta un mare disconfort.

Acum exista posibilitatea de Transport persoane Germania România de la domiciliu la preturi foarte avantajoase pornind de la 100 de euro.

Majoritatea curselor organizate de firma de transport persoane David Trans sunt de la adresa la destinatie. Asta inseamna ca plecarea se face de la adresa clientului la destinatie in care acesta doreste sa ajunga.

Printre cursele ofertie se numara si Transport Romania Anglia cu preturi pornind de la 100 de lire.

 

Detalii despre cursa Romania – Germania:

 • Plecari Romania Germania – in fiecare zi, de la adresa indicata de client la adresa de destinatie
 • Retur Romania Germania – in fiecare zi, mai multe detalii telefonic
 • Preturile sunt cuprinse intre 100-120 de euro / sens
 • Bagaj de cala de pana la 45-50 de kilograme gratuit
 • Bagaj de mana sau bagaj mai mic (rucsacul sau geanta pe care o puteti lua in autocar sau microbuz) gratuit.
 • Alte beneficii pe care le gasiti specificate pe site.

 

Detalii despre curse Romania – Anglia:

 

 • Plecari Romania Anglia – zilnice, mai multe detalii gasiti folosind formularul de pe site.
 • Retur Romania Anglia in zilele de luni, miercuri si vineri.
 • Preturi intre 100-120 de euro / lire sterline
 • Bagajul de cala este inclus in pretul biletului
 • Bagaj de mana (rucsacul sau geanta pe care o puteti lua in autocar sau microbuz) este, de asemenea, inclus in pret.
 • Avantaje precum: masa calda, posibilitatea de a vedea mai multe orase pe drum.

 

Beneficii: Toti clientii care isi procura un bilet de la noi, vor avea parte de o masa calda la un popas pe drum, pretul acesteia este inclus in pretul biletului de autocar sau microbuz. Confortul clientilor este una dintre prioritatile noastre. Masinile sunt dotate cu aer conditionat, spatiu suficient pentru odihna, scaune rabatabile, caldura si chiar wifi pentru o mare parte din flota pusa la dispozitie. Bagaj de cala de pana la 50 de kilograme gratuit. Fata de companiile aeriene (inclusiv cele de linie) unde fiecare kilogram se plateste extra si multe au o limita de 32 de kilograme de bagaj. Deoarece organizam transportul de la adresa clientului la adresa de destinatie, nu cheltuiti bani in plus cu transferul, e mult mai usor sa va descurcati si cu bagajul. Practic nu mai e nevoie sa va deplasati cu bagaje foarte mari prin mijloace de transport in comun, sa cheltuiti prea multi bani extra pe taxiuri, sa inghesuiti bagajele in locurile mici puse la dispozitie in trenuri. Toti soferii sunt profesionisti si au experienta. Dumneavoastra dormiti linistiti sau puteti vedea fascinati mai multe orase, in timp ce ajungeti in siguranta la destinatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti bagajul, sa sunati la unul dintre numerele de telefon puse la dispozitie (0741 519 966 sau 0767 618 079), sa va faceti rezervarea pentru biletul de autocar sau microbuz, apoi sa ne asteptati pentru a va lua de la adresa. Economisind astfel nu doar bani, dar si timp si energie. Cine stie, poate chiar va faceti prieteni pe drum.

 

Mai multe detalii aici: https://david-trans.ro/

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Anvelope bine întreținute înseamnă călătorii fără griji

Published

on

Fiecare mașină are omologată o anumită dimensiune de anvelope cu ajutorul căreia găsești ușor anvelopele potrivite. Un exemplu de dimensiune este 195/65R15, fiind una dintre cele mai răspândite.

O regăsești pe tipuri de mașini variate, populare, cum ar fi Ford Focus, Volkswagen Golf și Passat, Skoda Octavia, Renault Mégane, Kia Cee’d etc. 195/65R15 are aferentă o mulțime de modele de anvelope, atât premium, cât și din clasa medie, anvelope testate ale căror performanță este uluitoare indiferent de tipul de carosabil sau condițiile meteo.

Însă, după cum știm cu toții, anvelopele sunt singurul punct de contact al mașinii cu suprafața carosabilă, iar după achiziție este extrem de important să te asiguri că ele rulează la o performanță maximă.

 

DOT-ul nu determină vârsta reală a anvelopei tale

DOT-ul anvelopei  (luna și anul de fabricație) nu este singurul factor care determină vârsta reală a anvelopei. De-a lungul timpului, factorii externi le degradează inevitabil, lucru care scade bineînțeles nivelul de performanță al acestora.  Anvelopa este un obiect complex atât la interior, cât și la exterior, iar modul în care este proiectată și manufacturată este responsabil pentru siguranța ta zilnică.

Anvelopele încep să îmbătrânească în momentul în care sunt montate pe jantă. De asemenea, un an de depozitare este echivalentul a trei săptămâni de utilizare. Astfel, din momentul în care au fost montate, anvelopele tind să îmbătrânească chiar și atunci când mașina staționează.

 

Ai grijă la factorii externi!

 

Factorii externi, de mediu și nu numai, pot fi inamicii anvelopelor. Condițiile de mediu nefaste, expunerea îndelungată la lumina soarelui, condițiile dure de utilizare, presiunea scăzută sau depozitarea incorectă contribuie direct la degradarea anvelopelor și scad, implicit, nivelul de siguranță. Pentru o utilizare îndelungată este recomandată o evaluare a anvelopei oricând ajungi într-un service specializat sau cel puțin o dată la 5 ani de la data de fabricație.

Protejează anvelope de șocuri, verifică lunar presiunea și nu supraîncărca niciodată mașina. În acest mod, durata de viață a anvelopelor tale va fi considerabil mai mare și vei avea mereu parte doar de călătorii fără griji!

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Tu știi cum să-ți alegi anvelopele?

Published

on

Anvelopele au diverse dimensiuni, specifice fiecărei mașini, iar una dintre cele mai populare care se regăsește la o gamă largă de autoturisme este 205/55R16.

În plus, anvelopele au o serie de marcaje care reprezintă, de fapt, specificațiile acestora, cum ar fi viteza maximă recomandată sau greutatea (sarcina) pe care o pot suporta în diferite condiții. Dimensiunea 205/55R16 o vei regăsi la mașini și modele recunoscute precum Audi A3/A4/A6, Ford Focus/Modeno, Merdeces C, Seat Leon, Skoda Octavia/SUperb, Renault Megane, Toyota Avensis, Volkswagen Golf/Passat, BMW Seria 3.

Sfaturile de mai jos te vor ajuta să iei cea mai bună decizie, dar întâi verifică sau află dimensiunea corectă a roților tale. O găsești extrem de ușor în cartea de identitate a mașinii, pe pragul mașinii (aici ai grijă ca portiera șoferului să fie deschisă) sau, dacă mașina ta este nouă, dimensiunea este imprimată pe primele anvelope cu care a fost echipată mașina după fabricație (anvelope OE – Original Equipment).

Nu desconsidera puterea mașinii

Puterea mașinii tale este un factor extrem de important pentru că fiecare mașină are performanțe diferite care trebuie susținute alegând anvelope pe măsură. Anvelopele premium sunt recomandate pentru mașini puternice, în timp ce anvelopele din categoriile medii sunt excelente pentru mașini compacte, de oraș și oferă un raport calitate/preț convenabil.

4 anvelope identice = perfomanță maximă

Atunci când hotărăști să achiziționezi un set nou de anvelope, ideal este să înlocuiești toate cele 4 anvelope pentru ca mașina să aibă un comportament constant pe carosabil. Un set de 4 anvelope identice îți vor oferi aceeași distanță de frânare, aceeași rezistență la acvaplanare, iar șofatul nu va fi impredictibil.

Șofezi dinamic sau relaxat?

Fiecare șofer are cu siguranță propriul stil de a conduce. Importanța cunoașterii propriului stil îți poate aduce doar beneficii atunci când alegi un set de anvelope. Ține cont de maniera ta de a șofa, frecvența cu care folosești mașina, calitatea drumurilor pe care le frecventezi și de distanțele pe care le parcurgi.

Un ghid de alegere al anvelopelor este extrem de util pentru a face alegerea potrivită pentru mașina ta de oriunde dorești și a scuti timp. Iar pentru că în curând dăm startul sezonului cald, alege anvelopele potrivite și pornește la drum!

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending