HomeLIFE STYLEBritney Spears a obţinut trei premii la MTV Video Music Awards

Britney Spears a obţinut trei premii la MTV Video Music Awards

Cântăreaţa americană Britney Spears a câştigat trei premii la MTV Video Music Awards, duminică seara, la Los Angeles, fapt care marchează o revenire după ultimii doi ani de viaţă haotică şi probleme profesionale, informează AFP. Artista, în vârstă de 26 de ani, a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe, cel mai bun videoclip pop şi premiul pentru videoclipul anului, pentru piesa „Piece of Me”, care se adresează paparazzilor care nu au lăsat-o în pace în ultimii ani. Aceste premii sunt primele pe care Britney Spears le primeşte la MTV Video Music Awards, deşi a mai fost nominalizată de 16 ori până în prezent. „Mulţumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare, mulţumesc familiei şi minunaţilor mei băieţi care m-au inspirat în fiecare zi şi le mulţumesc fanilor”, a spus Spears, în momentul primirii premiului pentru videoclipul anului.

În urmă cu un an, prestaţia ei din deschiderea MTV Video Music Awards a fost calificată drept dezastruoasă de către presa americană, care a criticat lipsa de profesionalism, play-back-ul desincronizat şi garderoba lui Spears, a cărei siluetă era subliniată de o pereche de bikini negri.Din 2006, Britney Spears, care a fost cântăreaţa cea mai bine plătită din lume în perioada 2000 – 2005, s-a confruntat cu o serie de probleme judiciare, artistice şi personale, ţinând prima pagină a ziarelor de scandal. Ea pare însă că a recâştigat controlul asupra propriei vieţi şi cariere, ducând o existenţă discretă. Spears a încheiat un acord pe cale amiabilă cu fostul ei soţ, Kevin Federline, prin care acesta a primit tutela copiilor cuplului, ceea ce a pus capăt unei lupte judiciare de lungă durată, care s-a derulat între cei doi foşti soţi.

Sursa: AFP si Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns