HomeLIFE STYLEBucharest Food Festival, 16-19 octombrie – Piata Unirii

Bucharest Food Festival, 16-19 octombrie – Piata Unirii

In perioada 16-19 octombrie 2008 deschidem portile celui mai mare spectacol gastronomic vazut vreodata in Bucuresti – Bucharest Food Festival.
Piata Unirii va gazdui un spectacol culinar variat sustinut de maestri ai artei culinare, de o paleta variata de restaurante cu specific diferit, de producatori din domeniul alimentar.
In primele doua zile ale festivalului vom organiza, incepand cu orele 12.30, doua work shop-uri cu distinsi invitati si alesi bucatari, despre bucataria romaneasca si originalitatea ei. Muzeul Taranului Romana va participa cu o expozitie proprie pe tema mancarii traditionale in familiile romanilor.
Pe tot parcursul evenimentului programul artistic va fi sustinut de artisti precum Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Nicu Alifantis&ZAN, iar Orchestra Reprezentativa a Jandarmariei Romane va performa in fiecare seara intre orele 18.00 si 20.00 – iar sambata si duminica intre orele 13.00 si 15.00.
Concursurile adresate publicului vizitator sunt numeroase si pentru toate categoriile de varsta. Pentru inscrierea la diferite concursuri de mancat, baut, gatit sau cele destinate profesionistilor din domeniul industriei alimentare va rugam sa accesati www.bucharestfoodfestival.ro.

Fiti martor la evenimentele anului in materie de recorduri gastonomice!

Veniti sa savurati din cel mai lung muschi impletit si cel mai lung tort din tara noastra! Viata are gust la Bucharest Food Festival!

Festival condimentat de:
1. Mircea Baniciu – 16.10.2008
2. Ducu Bertzi – 17.10.2008
3. Nicu Alifantis – 18.10.2008
4. Mircea Vintila – 19.10.2008
5. Orchestra reprezentativa a Jandarmerie (muzica de fanfara) – pe intreaga durata a evenimentului

Biletele se gasesc la intrarea in locatie. Pretul biletului este de 10 Lei. 

Detalii pe site www.bucharestfoodfestival.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
 • am fost la „minunatul festival”.mi se pare o rusine…
  E penibil sa faci publicitate ca e ceva nemaipomenit, inedit, cel mai mare, cel mai grozav ..sa anunti ca bucatele vor fi DEGUSTATE,( cand nu ti se da sa degusti nici macar un fursec)…si de fapt sa gasesti o hala mare, murdara. in care totul se vinde pe bani..si niste preturi..!si sa mai platesti si 10 lei pe deasupra ca sa vezi toate acestea.
  rusine inca odata organizatorilor, primariei ca permite asa ceva.
  in loc sa va ocupati de lucruri mai importante nu stiti pe ce sa luati banii romanilor!
  d-lor, daca vine un amarat de pensionar si plateste 10 lei numai sa vada toate astea..chiar ca va injura!
  nu faceti publicitate sa pacaliti oamenii!
  felicitari inca odata pt „marele festival”…numai ramanii pot face asa ceva!

Lasă un răspuns