HomeMAGAZINEvenimenteBUCURESTI: Mii de oameni au ieşit în stradă, în week-end, pentru a fi prezenţi la Folk You

BUCURESTI: Mii de oameni au ieşit în stradă, în week-end, pentru a fi prezenţi la Folk You

Gala Folk you! a avut loc, în week-end-ul care abia s-a încheiat, în zilele de vineri şi sâmbătă. În ciuda temperaturilor scăzute, mii de oameni, unii însoţiţi de copii,  au venit în Piaţa George Enescu din Capitală, pentru a cânta şi a dansa în stradă alături de formaţiile şi artiştii invitaţi la eveniment.

Vedetele postului Smart FM au fost prezente în mulţime, Dorina Chiriac făcându-se remarcată şi datorită  certelor aptitudini de fotograf. Marius Manole. realizator, alături de Marius Tucă, a emisiunii Marius FM, a urcat pe scenă pentru a mulţumi organizatorilor, pentru a fi „dojenit” apoi de Rodica Mandache, care l-a întrebat ironic şi compătimitor „Ce-ai căutat, tu, Manole, sus pe scenă, în faţă a mii de oameni care poate habar nu aveau cine eşti?”.

manole-si-mandache

 

La Folk You!, la cea de a şasea ediţie, au cântat următorii: Arthur, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam, Dinu Olăraşu, Camioane în mulţime, Alexandru Andrieş, The Kryptonite Sparks, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vită de vie), Kempes, Compact, Folk, frate, Alina Manole, Antract, Krypton, Byron, Omul cu Şobolani, Cristi Minculescu & Iris.

Organizatorii evenimentului au fost Primăria Generală a Capitalei, Arcub şi Mişcarea de rezistenţă.

 

Foto Credit: Smart FM

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns