HomeLIFE STYLEBucureştiul a intrat astăzi în Cartea Recordurilor cu cel mai mare cârnat afumat

Bucureştiul a intrat astăzi în Cartea Recordurilor cu cel mai mare cârnat afumat

Bucureştiul a intrat, de astăzi, în istoria gastronomiei cu cel mai lung cârnat afumat făcut vreodată, de 392 de metri. Preparatul a fost adus în Piaţa Constituţiei, unde a fost măsurat de experţii de la Guiness Book. I-am întrecut astfel pe polonezi. image_123037500898223200_1

Bucureştenii sunt încântati că orasul lor a intrat în Cartea Recordurilor la capitolul gastronomie.
Cârnatul a fost produs de o firmă de mezeluri din Pitesti. Sub escorta poliţiei, preparatul a fost adus în Piaţa Constituţiei. Aici va putea fi degustat de bucureşteni.
„Este un cârnat la care au muncit aproape trei săptămâni. Avem aproape 40 de oameni care l-au umplut manual, l-au îmbinat”, a declarat Adrian Nicolaescu, marketing manager firma producătoare.

Cârnatul măsoară aproape 400 de metri. De patru ori mai mult decât recordul actual la cârnaţi afumaţi deţinut în acest moment de Polonia. Şi duminică, Capitala va încerca să doboare un alt record: cel mai greu tort cu frişcă şi cu fructe din lume. Tortul, care va depăşi 200 de kilograme, va fi adus în Piaţa Constituţiei duminică dimineaţă, în jurul orei 06:00. Pentru constatarea recordului, a fost comandat un cântar special, ce va fi introdus sub masa pe care se asamblează tortul. Reprezentantul Guiness World Records va certifica recordul în jurul prânzului.

Tortul va fi tăiat şi servit bucureştenilor care vor veni în Piaţa Constituţiei.
În urmă cu aproape o săptămână, Capitala României a intrat în Guinness Book (Cartea Recordurilor), după ce, la iniţiativa municipalităţii, 3.939 de bucureşteni în costume de Moş Crăciun au plecat în marş, din Piaţa Constituţiei, să împartă daruri.

Sursa: Realitatea.net

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns